23 / 04 / 2024

ikinci evre ev fiyatları 2017

ikinci evre ev fiyatları 2017

Yüzde 10+ yüzde 10 indirim kampanyası bulunan İkinci Evre Gedizler projesinde daire fiyatları indirimle birlikte 586 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

İkinci evini alacaklar dikkat! 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek!

Ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışların engellenmesi amacıyla BDDK’nın ikinci evini alacaklara banka kredisi oranını yüzde 22,5’e düşürmesinin etkileri sık sık gündem oluyor. Artık 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek. Fiyatlar düşecek mi? 

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

İkinci el prefabrik ev alınır mı? Prefabrik evlerin bakımı nasıl yapılır?

Prefabrik evlere dair özellikle ikinci ev prefabrik evlere dair bazı ön yargılar vardır. Onlardan biri de ikinci el prefabrik ev alınır mı yoksa alınmaz mı? İşte bu konuda sorulan sorular ve yanıtları!

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

3+1 evin ikinci elden döşenmesinin maliyeti kaç para?

İkinci eşya satan spotçularda üniversite öğrencileri ve tayini çıkan memurlar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Peki ikinci elden ev döşemenin maliyeti kaç para? Hangi eşya ikinci elde ne kadar?

İkinci el ev fiyatları hangi illerde arttı?

İkinci el konut satışları 2021'in 1. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 22 geriledi. Peki ikinci el konut fiyatları ne oldu? İkinci el ev fiyatları hangi illerde arttı? İşte 2021'in 1. çeyreğinin konut satış verileri...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sıfır ve ikinci el evlerde konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları yükseldi. Peki sıfır ve ikinci el ev alımlarında kredi faiz oranları ne kadar oldu? İşte bankaların güncel konut kredisi faizleri...

İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

COVID-19 salgını nedeniyle villa ve bahçeli evlere talep artınca İstanbul’un çevre bölgelerinde yer alan özelikle Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’ta ev fiyatları tırmanışa geçti.

ikinci evre ev fiyatları 2017 Haberi

ikinci evre ev fiyatları 2017

Toplam 323 daireye yer verilen yer aldığı Evre Gedizler 2.etap projesi Gedizler Yapı imzası taşıyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. 


Evre Gedizler 2. etap projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Evre Gedizler ödeme planı bilgilerine göre projede yüzde 10 peşinat sonrası altı ay ödeme yapılmıyor. Altı ay sonra tekrar yüzde 10 ödeme yapılıyor ve yüzde 80 oranında banka kredisi kullanılabiliyor.


İkinci Evre Gedizler 2017 güncel fiyatlar!


2+1 daireler 651 bin TL'den başlarken yüzde 10 indirimle 586 bin TL'ye iniyor

3+1 daireler 842 bin TL'den başlarken yüzde 10 indirimle 757 bin TL'ye iniyor.


Projede, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi olanaklar da bulunuyor. 


Adres: Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe – İstanbul


Tel: 0 216 311 88 00

Web: http://