19 / 04 / 2024

İkitelli Şehir Hastanesi ne zaman açılacak

İkitelli Şehir Hastanesi ne zaman açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilen İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin bağlantı yollarında sona yaklaşıldı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 682 yataklı İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan'da hizmet vermeye başlayacağını açıkladı...

İkitelli Şehir Hastanesi tamamlandığında böyle olacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün kamu-özel işbirliği modeliyle hayata geçirdiği İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi'nin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nde son durum!

İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi Projesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel İşbirliği modeli ile yapılan Türkiye’nin en büyük 3. sağlık yatırım projesi olarak hayata geçiriliyor. 

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatından son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor.

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı 1 Ekim'de başlıyor!

2.6 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen İkitelli Şehir Hastanesi'nde zemin düzeltme çalışmaları başladı. Dev hastanenin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nde çalışmalar başladı!

800 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışmalar başladı. Proje tamamlandığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ruhsatları alındı!

Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi olması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Arslan, proje çalışmalarının tamamlandığını ve ruhsatlarının alındığını söyledi.

İkitelli Şehir Hastanesi'nde son durum ne?

Temeli 16 Şubat 2014 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılan İkitelli Şehir Hastanesi'nde kazı çalışmaları devam ediyor. Kampüsün inşaat çalışmalarının Mayıs ayında başlaması planlanıyor...

İkitelli Şehir Hastanesi 30 ayda tamamlanacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin temelini attı. Erdoğan hastanenin 36 ay olan yapım süresini pazarlıkla 30 aya indirdi...

İkitelli Sağlık Kompleksi nerede?

Kamu Özel Ortaklığı modeli ile hayata geçirilen İkitelli Sağlık Kompleksi nerede?... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 16 Şubat 2014 tarihinde temeli atılan İkitelli Şehir Hastanesi tamamlandığında İstanbul'un 8 ilçesine hizmet verecek...

İkitelli Şehir Hastanesi'nin temeli bugün atılıyor!

İkitelli Şehir Hastanesi ’nin temeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün atılacak. İkitelli Şehir Hastanesi 2.682 yatak kapasiteli sekiz farklı hastaneyi de bünyesinde barındıracak.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 8 şehir hastanesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar açılmasını planlıyoruz" dedi...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün hizmete açılıyor. Dev hastanenin yılda 23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanıyor. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanede incelemelerde bulundu...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İkitelli Şehir Hastanesi nerede? İkitelli Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli ne kadar? İşte 10 soruda Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında çalışmalar tam gaz!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin tartışmalara neden olan yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanacağını açıkladı.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 682 yataklı İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan'da hizmet vermeye başlayacağını açıkladı...

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında binlerce işçi eylemde!

İstanbul İkitelli’de inşaatı devam eden Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 bin işçi eylem yapıyor.

İkitelli Şehir Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

İkitelli Şehir Hastanesi ne zaman açılacak

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin bağlantı yollarında sona gelindi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilk etabı hafta başında açılışı gerçekleştirilecek olan hastanenin güney yan yolunun drenaj ve altyapı imalatları tamamlanarak üstyapısına geçilirken, doğu girişine yapılacak ambulans viyadüğü ile batı girişlerindeki yan yolların çalışmaları sürüyor.

Anadolu Ajansı muhabirinin, Bakanlıktan edindiği bilgiye göre, toplam 950 bin 705 metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip olması planlanan İkitelli Şehir Hastanesi, bu özellikleriyle Avrupa'nın da en büyük hastaneleri arasında yer alacak.

Hastanenin hizmete açılmasıyla birlikte bölgede günlük yaklaşık 100 bin kişilik nüfus sirkülasyonu bekleniyor. Bu sebeple hastaneye erişim sağlayacak yolların bir an önce tamamlanmasına da önem veriliyor.

Sağlık hizmetlerinde aksama yaşanmaması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararıyla hastanenin bağlantı yolları, Karayolları...