23 / 04 / 2024

İlbank proje bedeli

İlbank proje bedeli

İller Bankası A.Ş. (İLBANK) Samsun Bölge Müdürü Faik Yücel Esen, 2014 yılında bölge müdürlüklerine bağlı toplam proje bedellerinin 21 milyon 183 bin TL olduğunu söyledi.

İlbank'ın proje bedeli 21 milyon TL!

İller Bankası A.Ş. (İLBANK) Samsun Bölge Müdürü Faik Yücel Esen, 2014 yılında bölge müdürlüklerine bağlı toplam proje bedellerinin 21 milyon 183 bin TL olduğunu söyledi

Türk müteahhitlerinden yurt dışı atağı!

Yurt dışında projeye sahip olan Türk müteahhitlik firmalarının sayısının yaklaşık 2 bin 200 olduğunu söyleyen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “2020’de yurtdışında üstlenilen projelerin ortalama proje bedeli 47 milyon dolar gerçekleşmiştir” diye konuştu. 

AKM-Gar-Kızılay Metrosu Kızılay kesiminde kazı çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay Metrosu ile ilgili olarak, "3 istasyon, 3,3 kilometrelik tünel hattından oluşan ve toplam proje bedeli 1 milyar 142 milyon lira olan AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nu 2022 sonunda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi’nin maliyeti 940 milyon 500 bin TL!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan ÇED süreci başlatıldı. ÇED Başvuru Dosyası proje bedeli 940 milyon 500 bin TL olarak belirtildi...

Kanal İstanbul'un proje bedeli 75 milyar TL!

Kanal İstanbul'un proje bedelinin 75 milyar lira olduğunu ifade eden Bakan Kurum, "Devlet bütçesinden de herhangi bir bedel çıkmayacaktır" dedi...

82.8 milyar TL'lik 431 projeye ÇED olumlu kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2017'de proje bedeli 82 milyar 829 milyon lira olan 431 faaliyet "ÇED olumlu" şeklinde değerlendirildi

Rast İnşaat Çankaya Beytepe'de 234 konut yapacak! Yeni proje!

Rast İnşaat, Ankara Çankaya'da yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Proje 92 milyon 205 bin TL yatırım bedeli ile yükselecek..

Gala Proje İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gala Proje İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Hamutcu tarafından kuruldu.

Baver Proje Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baver Proje Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Dağ, Gökhan Göktepe ve İbrahim Ethem Çiçekdağı ortaklığında kuruldu.

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin, Mirza Mehmet Kalabalık, Davut Tamaç, Özgür Hakan ve Yunus Emre Yalçın ortaklığında kuruldu.

Mg Plan Proje Mimarlık Mühendislik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Mg Plan Proje Mimarlık Mühendislik Hizmetler Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen tarafından kuruldu.

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gün, Metin Akbaş ve Mustafa Demir ortaklığında kuruldu.

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Odabaş, Serkan Şen ve Adil Şen ortaklığında kuruldu.

İlbank proje bedeli Haberi

İlbank proje bedeli

İLBANK Samsun Bölge Müdürü Faik Yücel Esen, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Samsun'da yapılan projelerden bahseden Esen, "Bölge Müdürlüğümüzün 2014 yılı yatırım programı dışında alt yapı sektöründe Vezirköprü ve Ladik Kanalizasyon şebeke inşaatı olmak üzere 2 adet yapım işi bulunmaktadır. 


Bu projelerimiz için toplam 9 milyon 347 bin TL harcamıştır. Yine 2014 yılı yatırım programı dahilinde Vezirköprü atık su arıtma tesisi kesin projemiz mevcuttur. Kesin proje hazır ve ihalesi için Ankara'da çalışmalarımız devam etmektedir. 


Üst yapı sektöründe de 2 tane işimiz bulunmaktadır. 

Bunlar Vezirköprü Butik Otel iş merkezi inşaatı ve yine Vezirköprü Göl Mahallesi Pazaryeri inşaatıdır. 1 adet de imar planı işimiz bulunmakta olup bu da 19 Mayıs imar planıdır" dedi. 


SUKAP kapsamında Samsun'da 5 projelerinin olduğunu ifade eden...