25 / 04 / 2024

İlker Sezgün

İlker Sezgün

Sigrup İnşaat Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlker Sezgün, Sarvar Mammadov tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Rizart İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rizart İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir^de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sezaver ve Oğuz İlker Aygün ortaklığında kuruldu.

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt, İlker Aydın , Ali Alaltun tarafından kuruldu.

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın vergi oyunu!

Thodex'in ardından dolandırıcılıkla gündeme gelen VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın, vergi dolandırıcılığı da yaptığı öğrenildi.

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

Orhun Kartal kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan kimdir? İlker Kayhan, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlker Kayhan'ın biyografisi...

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

İlker Sezgün Haberi

İlker Sezgün
Sigrup İnşaat Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlker Sezgün, Sarvar Mammadov tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Sigrup İnşaat Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır; 1-) İNŞAAT a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. b-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, inşa ettirmek ve kiraya vermek. c-) Türkiye sınırları içinde...