25 / 04 / 2024

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulalim Uluşık, Fikret Uluşık, Mehmet Kabadayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Evlerinizi İyileştirirken Dünyayı Koruyun: Ekolojik Dekorasyonun Önemi ve Yararları!

Evlerinizi çevre dostu bir şekilde dekore ederek, doğal kaynakları koruyun ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakın.

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?

Taşınabilir, ergonomik, ekolojik ve maliyetsiz oluşlarıyla son zamanlarda milyonların göz bebeği olan Tiny House'lar uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları ve dezavantajları neler?

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi kuruldu!

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Önder Harmankaya ve Beyazıt Biter tarafından kuruldu.

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekolojik koridorlar 2023'e kadar tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 21 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki sunumunda, ekolojik koridorların 2023'e kadar tamamlanacağını açıkladı. 

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Murat Kurum: Türkiye'de 22 ekolojik koridor kurulacak!

Türkiye'de Ankara merkezli ve başkentin kuzeyi ile güneyini, batısı ile doğusunu bağlayan 4 ana hat üzerinde 22 ekolojik koridorla, ana hatların birbirine bağlanacağını açıkladı...

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulalim Uluşık, Fikret Uluşık, Mehmet Kabadayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu.


İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE 3-AMAÇ VE KONU : Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; Her türlü çatı işleri, çatı iskeleti kurulumunu içeren inşaat işleri, çatı yapımı, çatı oluğu ve oluk ağzı montaj işleri ile metal ve diğer malzemeden çatı kaplama işleri ve dülgerlik işleri dahil yapmak.Su yalıtım işleri, düz çatı ve teraslardaki su yalıtım işleri, inşaat ve diğer yer altı yapıların dış cephesindeki su yalıtım işleri, nem yalıtımı vb. işlerini yapmak. Plastikten inşaat amaçlı tabakalar, levhalar, filmler, folyolar,...