26 / 04 / 2024

İmpo İmar Hüseyin Oflaz

İmpo İmar Hüseyin Oflaz

TÜRKİYE' DE bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın plan ve denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

Hüseyin Oflaz: 7.500 gayrimenkulü takip etmeyi hedefliyoruz!

İmpo İmar tarafından geliştirilen web tabanlı mülkiyet erişim sistemi İmpomes, kullanım kolaylıkları sayesinde şirketleri milyon dolarlık zararlardan koruyabildiği gibi, milyarlık yatırımlar için hızlı karar alma avantajı sunuyor.

Hüseyin Sözlü Adana İlimtepe Konutları'nı inceledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar AŞ. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlim tepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Hüseyin Sözlü İlimtepe Konutları inşaatını inceledi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam’da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Hüseyin Oflaz: İmar planlarına itiraz için ekim ayı son!

İstanbul’da 12 büyük semtin imar planları askıya çıktı. İmpo İmar Planlama kurucusu Hüseyin Oflaz, itiraz edilmeyen değişikliklerin kabul edilmiş sayılacağını hatırlatarak, gayrimenkul sahiplerini zarara uğramamaları konusunda uyardı.

Hüseyin Oflaz: Tapuda metrekareniz eksilmesin!

İstanbul’da 12 büyük semtin imar planları askıya çıktı. İmpo İmar Planlama kurucusu ve Şehir plancısı Hüseyin Oflaz, itiraz edilmeyen değişikliklerin kabul edilmiş sayılacağını hatırlatarak, gayrimenkul sahiplerini uyardı.

Hüseyin Oflaz: Dönüşüme formül tapu takası!

İmpo İmar'ın kurucusu Hüseyin Oflaz, kentsel dönüşümün, tapu takası gerçekleşirse sağlıklı bir şekilde işleyeceğini söyledi. Oflaz, bu yöntemle kent merkezlerinin değerinin bir kat daha artacağını belirtti.

Hüseyin Oflaz: İstanbul'da 2 milyon konut risk altında!

Marmara Depremi'nin yaşandığı 1999'dan bu yana, kentsel dönüşüm de dahil sadece 20 bin yapının yenilendiğini belirten İMPO Yönetim Kurulu Başkanı ve Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz, 'İstanbul'da halen 2 milyon konut risk altında' uyarısı yaptı...

Hüseyin Oflaz kimdir?

İmpo İmar Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Hüseyin Oflaz, daha önce hangi görevlerde bulundu? Şehir plancısı Hüseyin Oflaz nereli, hangi okuldan mezun? İşte biyografisi ile Hüseyin Oflaz kimdir? sorusunun cevabı...

Hüseyin Aslan Bayraklı'da satışa çıkarılan arsalara tepki gösterdi!

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

İmpo İmar Hüseyin Oflaz Haberi

İmpo İmar Hüseyin Oflaz

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı çalışmaları çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren İmpo İmar, Türkiye'deki çeşitli bölgelerin planlamasını yapıyor. Bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren şirketin 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar imar planına imza attığını söyleyen İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, yerel yönetimlere, özel sektör şirketlerine ve Türkiye'de 10 CYO'dan 7'sine imar planı yaptıklarını açıkladı. Oflaz, imar planlaması yaparken o bölgenin, o kentin 20-25 yıl sonrasını hayal ederek hareket ettiklerini söyledi. 


6 ilce ile ilgili çalışma yapıyor İmar planlaması calımalarını anlatan Oflaz "Eyüp ve Sütlüce'de 1997 ve 2001 yılında yaptığımız plan meyvelerini verdi. O tarihlerde her iki taraf da sanayi alanıydı. Mezbahalar vardı, oralara girilmeye korkuluyordu. Bugün elimizde çalışmaları süren ilçelerin planlarının sonuçlarını da 5-6...