20 / 04 / 2024

İmranlı emekli evleri kurası

İmranlı emekli evleri kurası

Sivas İmranlı TOKİ Emekli kura çekilişi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire fiyatları 77 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Sivas İmranlı TOKİ Evleri başvuru!

Sivas İmranlı TOKİ Evleri başvuru işlemleri 15 Ağustos Cuma günü başlıyor. Projede fiyatlar 71 bin 274 TL'den başlıyor.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Emekli Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kurası!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kurası 1 Ağustos'ta yapılacak. Toplamda 324 adet konutun emekliye özel satışta olduğu projede başvuru dönemi sona erdi.

İmranlı emekli evleri kurası Haberi

İmranlı emekli evleri kurası

Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 12 peşinatta kalanı 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinatta ise kalanı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Kura çekiminde, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretlerini 23 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. İmranlı şubesinden geri alabilecek.


Sivas İmranlı TOKİ Emekli kura çekilişi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 109 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 77 bin 500 TL'den başlıyor.


Satış duyurusu için