26 / 04 / 2024

inan güney esenler imar planı açıklaması

inan güney esenler imar planı açıklaması

İBB Meclisi’nde Esenler’de yapılan bir plan değişikliğinin oylanması sırasında AKP’li ve CHP’li meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı. CHP'li İBB Meclis Üyesi İnan Güney, "İstediğiniz alan sit alanından çıkarıp imara açıyorsunuz" dedi.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Esenler Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım kuraları çekildi!

Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da yer alan konutların kura çekilişleri gerçekleştirildi...

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İnan Güney'den Esenler'deki plan değişimine tepki!

İBB Meclisi’nde Esenler’de yapılan bir plan değişikliğinin oylanması sırasında AKP’li ve CHP’li meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı. CHP'li İBB Meclis Üyesi İnan Güney, "İstediğiniz alan sit alanından çıkarıp imara açıyorsunuz" dedi.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Es Güney İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Güney İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Kaçmaz ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Esenler Güney rezerv alanı imar planı askıda!

Esenler İlçesi'ne bağlı Güney (Metris) Rezerv Alanı, TEM Otoyolu Güney Kısmına ilişkin İstanbul 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Özak GYO'nun denetim şirketi Güney Bağımsız Denetim oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi.

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

Tevfik Göksu: Esenler 6 yılda çok değişti!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler'de yatırım ve hizmetleri ile yapılması planlanan projeleri, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen büyük bir toplantıyla tanıttı.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

inan güney esenler imar planı açıklaması Haberi

inan güney esenler imar planı açıklaması

İBB Meclisi’nde Esenler’de yapılan bir plan değişikliğinin oylanması sırasında AKP’li ve CHP’li meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Esenler'de yaklaşık 3 bin metrekarelik alanın eğitim alanından, resmi kurum (emniyet) ve park alanına alınması için yapılan imar planı değişikliğinin oylaması sırasında İBB Meclisi'nde tartışma çıktı. 

CHP'li İBB Meclis Üyesi İnan Güney, söz alarak Beyoğlu'nda bir arazinin daha önce yeşil alandan çıkarılıp Milli Eğitim istiyor diye okul alanı ilan edildiğini, burada ise tam tersinin yapıldığını dile getirdi. 

Esenler'de okul alanına çok ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Güney, şunları kaydetti:

- İstediğiniz alan sit alanından çıkarıp imara açıyorsunuz. Yeşil alanı çocuklara kapatıp akaryakıt istasyonu yapıyorsunuz. İstediğimiz alanlarda kreş yapmamıza izin vermiyorsunuz. 

Güney'in konuşmasını bitirmesinin ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Yüksel Akyol ve...