23 / 04 / 2024

İnciYaka mamak projesi

İnciYaka mamak projesi

Ankara İnciyaka Mamak Konutları'nda 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daireler yer alıyor. İnciyaka Mamak projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip...

İnciyaka Mamak Evleri satılık daire fiyatları!

İnciyaka Mamak projesi 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. İnciyaka Mamak Evleri'nde daireler 2019 yılında teslim edilecek...

İnciYaka Mamak projesinde ön talep toplanıyor!

Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı, Ankara’nın yenilenen yüzü Mamak’ta 100 milyon TL yatırımla İnciYaka projesini hayata geçiriyor. Projede dairelerin metrekare fiyatı ise ön talep dönemine özel olarak 2 bin 750 TL’den başlayan seviyelerde tutuluyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

İnciYaka mamak projesi Haberi

İnciYaka mamak projesi

İnciyaka Mamak projesi Ankara Mamak'ta toplam 276 konut ve 25 ticari ünite olarak hayata geçirildi. Ankara İnciyaka Mamak Konutları'nda 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daireler yer alıyor. 
 
İnciyaka Mamak Evleri fiyat!

Ankara İnci Yaka Mamak fiyat listesi 499 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara İnciyaka Mamak Evleri Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı ile inşa ediliyor.
 
İnciyaka Mamak Evleri'nde;

Fitness merkezi
Sauna
Fin hamamı Açık spor alanları
Çocuk oyun alanları
Gölet
Bahçe içinde kamelyalar
Yürüyüş ve bisiklet yolları
Otopark gibi olanaklar sunuluyor.
 
İnciyaka Mamak ne zaman teslim?

İnciyaka Mamak Evleri'nde teslimlerin 2019 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.  Proje 100 Milyon TL yatırım bedeline sahip. 
 
Adres: Cengizhan Mah. Sultan Fatih Cad. No:18 Mamak...