29 / 03 / 2024

indirim kampanyası toki başvuru

indirim kampanyası toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu peşin ödemek isteyen konut ve işyeri sahipleri için hayata geçirilen kampanyanın başvuruları bugün başlıyor. İşte TOKİ yüzde 20 indirim 2015 detayları...

TOKİ'nin indirim kampanyası ile 4 bin 955 kişi tapusunu aldı!

TOKİ'nin yüzde 24 indirim kampanyasına 11 günde katılan vatandaşların yüzde 95'i, 217 milyon liralık borçlarını kapattı. 4 bin 955 alıcı, tapularını almaya hak kazandı...

TOKİ'den borç bitiren 2'nci indirim kampanyası!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi de başlatıldı. 

TOKİ indirim kampanyası başladı!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl gerçekleştirilen indirim kampanyasının ikincisi bugün itibariyle başladı.

TOKİ indirim kampanyası yarın başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi yarın başlıyor.

TOKİ yüzde 24 indirim kampanyası Cuma günü başlıyor!

TOKİ Başkanı Turan, "TOKİ yüzde 24 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 21 Eylül-18 Ekim döneminde ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek" dedi...

TOKİ indirim kampanyası 2 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her sene düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül'de başlıyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 3 gün sonra başlıyor. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 5 gün sonra başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl indirim kampanyası gerçekleştiriyor. TOKİ bu yıl indirim kampanyasının ikincisini başlatıyor. 

TOKİ indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 10 gün sonra başlıyor.

8 soruda TOKİ indirim kampanyası 2018!

Vatandaşların beklentileri üzerine 2018 yılı için ikinci bir indirim kampanyası düzenlemeye karar veren TOKİ bu defa yüzde 24 indirim yapacak. İşte 8 soruda TOKİ indirim kampanyası 2018...

TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları!

TOKİ tarafından bu yıl ikincisi başlatılan indirim kampanyasının başvuruları 21 Eylül'de başlayacak. İşte TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları...

7 maddede TOKİ yüzde 24 indirim kampanyası 2018!

Vatandaşların beklentileri üzerine 2018 yılı için indirim kampanyasının ikincisini düzenlemeye karar veren TOKİ bu sefer yüzde 24 indirim yapacak. İşte 7 maddede TOKİ yüzde 24 indirim kampanyası 2018...

TOKİ 2018 ikinci indirim kampanyası 21 Eylül'de başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi başlıyor. Başvurular 21 Eylül'de başllıyor...

indirim kampanyası toki başvuru Haberi

indirim kampanyası toki başvuru

Vadesi 12 ay ve daha az olan projeler için geçerli olmayan TOKİ 2015 indirim kampanyası kapsamında konut ve işyeri sahipleri anlaşmalı bankalara gidip borçlarını peşin ödeyerek başvuruda bulunabiliyor.


TOKİ yüzde 20 indirim 2015 kampanyası başvuru dönemi bugün başlayacak ve 19 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek. Başvuru tarihlerini kaçıranlar kampanyadan yararlanamayacak.


TOKİ indirim kampanyasına başvuruda bulunabilmek için başvuru tarihi itibariyle idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 


Yüzde 20 TOKİ indirimi kapsamında Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank ile çalışılıyor. Söz konusu indirimden yararlanmak isteyenler borçlarını bu bankalar aracılığıyla peşin olarak ödeyebiliyor. 


TOKİ yüzde 20 indirim 2015 başvuru şartları!

Konut ve işyeri sahiplerinin;

-Geri ödemeleri devam etmesi, 

-Geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olması, 

-Satışları 2012 yılı sonuna...