25 / 04 / 2024

İnegöl belediyesi Mart ayı toplantısı

İnegöl belediyesi Mart ayı toplantısı

İnegöl'de 29 gündem, 9 takrir olmak üzere tüm maddeler karara bağlandı. Başkan Aktaş Gümrük Binası ile ilgili, "Gümrük Müdürlüğüne yeni bina yapılacak, hemen yanında da TIR parkı olacak" dedi.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 lira yatırılıyor! Mart 2023 paralarını mutlaka alın!

Pek çok kişinin merakla beklediği Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 lira yatırılıyor. Peki Mart 2023 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Arsa alacaklara müjde! Bursa'da 3 arsa satılıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Orhaniye, Burhaniye ve Kemalpaşa mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen her şey...

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

İhtiyaç sahibi ailelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz fatura yardımı yapılıyor. Peki, "Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek? işte o soruların cevapları...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

İnegöl belediyesi Mart ayı toplantısı Haberi

İnegöl belediyesi Mart ayı toplantısı

Meclis gündemine takrir madde olarak eklenen İnegöl yeni Gümrük Binası yeri ile alakalı bilgi veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni Gümrük Binası için önerilen yerde 1/1000 ölçekli plan değişikliğinin uygulanması gerekiyor. Şu an Konut dışı kentsel çalışma alanı gözüküyor. Gümrük Müdürlüğüne yeni bina yapılacak, hemen yanında da TIR parkı olacak. Yer hazineye ait, planın uygulanması için karar alacağız" dedi. Madde oybirliği ile kabul edildi. 



ALKOLLÜ MEKÂNLARIN YERİ DEĞİŞECEK 

Gündemde yer alan alkollü mekânların yer seçimi konusunda bilgilendirme yapan Başkan Aktaş, "Benim dönemden önceki meclislerde iyi niyetlerle Ankara ve Osmanbey Caddeleri alkollü mekân açmak isteyenlerle alakalı hedef gösterilmiş caddelerdi. Şehir içindeki alkollü mekânlarla alakalı vuku bulan olaylardan dolayı vatandaşlardan ciddi şikâyetler geldi. Bununla alakalı konu komisyona havale edildi. Alkollü mekânların Cerrah veya...