20 / 04 / 2024

İnegöl fuar merkezi

İnegöl fuar merkezi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İstanbul Fuar Merkezi’nin kapalı alanı 225 bin metrekare olacak! Resmen düğmeye basıldı!

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye yükseltiliyor. Tüm ayrıntılar resmen belli oldu. İşte detaylar...

ATRAX 2023 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

ATRAX 2023 Fuarı, 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

TİKA, Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa edecek...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

İnegöl fuar merkezi Haberi

İnegöl fuar merkezi


Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.


Bir ziyaretçinin fuarın tamamını gezdiğinde 4 kilometre yol yürüyeceği, fuar alanının 58 bin metrekare teşhir alanına sahip olacağı, 50 bin metrekare kiralanabilir alan bulunacağı öğrenildi.

Hotel Park'ta düzenlenene toplantıda, fuarın hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bize düşen her şeyi yerine getirmeye çalışacağız. Bir yıl öncesine kadar belediyenin yüzde 40 hissedarı olduğu, benim de yönetim kurulu başkanlığını yapmaya çalıştığım bir organizasyondu. İMOS bir talepte bulunarak bu görevi bizden aldı. Mobilyacılar kendi göbeklerini kendileri kesecekler"dedi.

"İnegöl'ün cazibe merkezi olduğunu görmek çok güzel olur"

Aktaş, "2014'ün yazında biz bir...