25 / 04 / 2024

inönü stadı yıkımı

inönü stadı yıkımı

Beşiktaş Kulübü'nün yıkıp yeniden yapmak istediği İnönü Stadı'nda Salı günü açığa çıkan arkeolojik kalıntıların iş makineleriyle parçalanması üzerine Anıtlar Yüksek Kurulu dün yerinde arkeolojik inceleme yaptı...

Melih Sami Esen: Stadın yıkılması ceza değil tedbir!

UEFA Tahkim Kurulu'nun da Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onaylaması ve kullandığı dil farklı tartışmaları da beraberinde getirdi. Melih Sami Esen stadı değerlendirdi...

İnönü stadı yıkım işim seneye ertelendi!

Beşiktaş İnönü Stadı yıkımına 15 Mayıs'ta başlanacaktı fakat Ocak ayına ertelenerek seneye yıkılması bekleniyor

Hatay Defne'de rezerv alan krizi: Tahliye için 1 gün süre verildi, habersiz yıkım başlatıldı! 

Hatay Defne’de orta hasarlı olmasına karşın yıkım kararı verilen konutların tahliye edilmesi için bir günlük süre tanındı. Yıkım için gelen ekip vatandaşların direnmesi üzerine geri gitti. İşte detaylar...

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

inönü stadı yıkımı Haberi

inönü stadı yıkımı

Salı günü yıkım sırasında ortaya çıkan arkeolojik kalıntıları Radikal haberleştirmişti. İhbar üzerine İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nden uzmanlar kalıntının fotoğrafını çekerek rapor tuttu. Rapor tutulmasının ardından iş makineleri geç Osmanlı'dan kaldığı tahmin edilen tuğla örgülü tonozlu kanalları parçalarken görüntülendi. Bunun üzerine 3 No'lu Koruma Kurulu, inşaatın acilen durdurulması için kulüp ve belediyeye yazı yolladı. Fakat inşaat kurulun ihtarına rağmen perşembe günü de devam etti. 

İnşaatın dün durmasıyla Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan bir heyet, stada gidip incelemelerde bulundu. Iron Maiden konseriyle son kez bir etkinliğe ev sahipliği yapan tarihi stattaki incelemelerde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da yer aldı. 

İnşaatın akıbetine kurul karar verecek. 3 No'lu Koruma Kurulu Başkanı Cafer Bozkurt, daha önce "Beşiktaş her şeyi legal yaptı. Bunu küçük bir kaza olarak görelim"...