26 / 04 / 2024

inovasyon fuarı nerede

inovasyon fuarı nerede

Türkiye İnovasyon Haftası’nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul, Osmanlı Devleti döneminde bilimin kültürün, ticaretin dünyadaki önemli merkezi olmuştur. Dönemin cazibe merkezi olan İstanbul’da bugün de bu gerçek değişmedi” dedi....

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

11. Gayrimenkul Fuarı 20-21 Mayıs'ta!

11. Gayrimenkul Fuarı yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için en geniş çaplı ve en etkili Gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarı olma özelliği taşıyor. 11. Gayrimenkul Fuarı 20-21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı 8-11 Mart'ta!

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.

11. Gayrimenkul Fuarı 22-23 Nisan'da!

11. Gayrimenkul Fuarı yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için en geniş çaplı ve en etkili Gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar 22-23 Nisan'da Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 26 Ağustos'ta açılıyor!

Bu yıl 85’inci kez düzenlenecek olan ticaret, eğlence ve sanatı bir arada buluşturan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), ‘Gelecek İzmir’de sloganı ve ‘inovasyon’ temasıyla 26 Ağustos’ta kapılarını açıyor.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

İSMOB Fuarı 2015 nerede?

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise alanında en büyük 3. fuarı olan İSMOB kapılarını bugün açıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılışını yapacağı fuar 1 Şubat’a kadar sürecek. Fuarda 650 milyon dolarlık iş bağlantısı bekleniyor...

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

inovasyon fuarı nerede Haberi

inovasyon fuarı nerede

Türkiye İnovasyon Haftası Toplantısı Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra yerli ve yabancı 5 bin kişi katıldı.


Toplantıda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu ve Osmanlı devletleri döneminde de Konya'dan Bursa'ya, Sivas'tan Edirne'ye kadar birçok şehrin dünyanın merkezi olduğunu belirterek, “Elbette İstanbul da Osmanlı Devleti döneminde bilimin kültürün, ticaretin dünyadaki önemli merkezleri olmuştur. Taklit eden takip eden asla öne geçemez. Üretmeyip, üretilenle yetinen, başkasının avucuna bakan asla liderlik konumuna yükselemez. Daha fazla yatırım yapmak zorunda olduğumuz açıktır. Bilim ve sanatın çok geliştiği şehirler esasında cazibe merkezi olan şehirlerdir. Konya döneminin önemli bir başkenti olan Konya, bilimin, sanatçıların önde gelen isimlerini çekmiştir. Daha fazla bilim insanı...