23 / 04 / 2024

inşaat ruhsatı ağaoğlu

inşaat ruhsatı ağaoğlu

Kişi başı geliri yüksek olan dünyanın en gelişmiş ülkelerinde dahi konutun uzun vadeli bir yatırım olduğunu söyleyen Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu ülkelerde de konut yatırımlarının uzun vadeli kredilerle finanse edildiğini söyledi.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Halim Ağaoğlu vefat etti!

İnşaat Mühendisi Halim Ağaoğlu vefat etti. Merhum, Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek. 

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ali Ağaoğlu dede oldu! İlk toruna lüks daire!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu'nun oğlu  Alican Ağaoğlu ile Miray İskilipli'nin çocuğu oldu. Çift dün kızları Alin'i kucağına aldı...

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

inşaat ruhsatı ağaoğlu Haberi

inşaat ruhsatı ağaoğlu

Ağaoğlu, Türkiye'de mortgage sisteminin devreye girmesinin konut sektörü açısından ve genel ekonomi açısından olumlu olduğunu ifade ederek, "Mortgage sistemi genel ekonominin sigortasıdır diyebiliriz. Türkiye ekonomisinin en büyük sıkıntısı kısa vadeli borçlanmadır. Mortgage yasasının devreye girmesiyle bankalar kullandırdıkları kredileri yurt dışına teminat olarak gösterip, 10-20-30 sene vadeli daha ucuz kaynağa ulaşabilmektedirler. Bu nedenle yasa sadece inşaat sektörüne ivme kazandırmakla kalmamış, ekonomiye de olumlu etki etmiştir" dedi.

Özellikle mortgage fonlarının büyümesiyle firmaların projelerini daha çok B ve A gelir grubuna yönelttiklerini dile getiren Ağaoğlu, konutta asıl talebi ve potansiyeli C gelir grubunun oluşturduğunu, mortgage yasasının tam anlamıyla işlerlik kazanması ve faizlerin düşmesiyle B ve B altı gelir grubunun alım gücünün artacağını kaydetti. Ağaoğlu,...