19 / 04 / 2024

inşaat yatırımcı

inşaat yatırımcı

Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MUSIAD) Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bekmez, kentteki arazi ve mülk fiyatlarının artmasının inşaat sektörünü etkilediğini belirterek, "Yatırımcılar başka illere gitmek zorunda kalıyor" dedi.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

İnşaat yatırımları geriledi mi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırımlar azalmıyor, güçlü bir şekilde artıyor. 4. çeyrek itibarıyla sadece inşaat yatırımlarında gerileme varken makine teçhizat yatırımları yüzde 38, diğer aktifler ise yüzde 16 artış gösterdi." dedi.

Almanya'da inşaat yatırımları yüzde 1,8 arttı!

Almanya'da geçen yılın son çeyreğinde inşaat yatırımlarında yüzde 1.8 artış yaşandı. 

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

İnşaat yatırımcılarına Miami’de kazanç fırsatı!

Türk iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme de Miamide emlak broker’liği yapan International Realtors Group, Türk yatırımcılara çok özel avantajlar sunuyor...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Kanal İstanbul için yabancı yatırımcılar sıraya girdi!

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Kanal İstanbul projesi için yabancı yatırımcılar sıraya girdi.

Ekonominin büyümesinde inşaat yatırımlarının çok büyük payı var!

Bu yılın ilk yarısındaki ekonomik büyümede inşaat yatırımlarının çok büyük payı var. İnşaat yatırımları olmasaydı ilk çeyrekteki büyüme yüzde 3,7 ve ikinci çeyrekteki büyüme ise sadece yüzde 1,4 olacaktı.

inşaat yatırımcı Haberi

inşaat yatırımcı

Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MUSIAD) Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bekmez, kentteki arazi ve mülk fiyatlarının artmasının inşaat sektörünü etkilediğini belirterek, "Yatırımcılar başka illere gitmek zorunda kalıyor" dedi.
Bekmez, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, göreve başladıklarında "dönüşüm" adı altında üç ana hedef koyduklarını anımsatarak, bu hedeflerin gerçekleşmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Bunların yatırım ortamı, insani ve ticari altyapının dönüşmesi olduğunu vurgulayan Bekmez, "Ticari altyapının dönüşmesinden kastımız, ticaretin rahat ve kolay yapılabilmesi için gerekli altyapının sağlanması. Yani hem yurt içi hem yurt dışı.
Mesela gümrüklerin düşürülmesi, yolların açılması, lojistik merkezlerin açılması.
Erzurum'da ticaretle ilgili ne varsa bunların dönüşmesi gerekiyor" diye konuştu.
Yatırım olarak da Erzurum'un yatırıma uygun alanlarının tespit edilip, insanlara sunulmasmı öneren Bekmez, şöyle devam etti: "Üçüncüsü de insani altyapının dönüşmesi,Erzurumluların, hepimizin yatırımcıya...