25 / 04 / 2024

İnsani Yardım Hizmetlerinde Mühendislik Çalışmaları

İnsani Yardım Hizmetlerinde Mühendislik Çalışmaları

Mimar ve Mühendisler Grubu, Barcelo Eresin Topkapı Hotel'de 24 Haziran Perşembe günü İnsani Yardım Hizmetlerinde Mühendislik Çalışmaları adı altında bir panel düzenleyecek

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

Cerablus'ta yetim ailelerine konut yardımı!

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye'nin kuzeyinde bulunan Cerablus ilçesinde yetim aileleri için prefabrik konutlar inşa edildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sudan bölgesinde 5 camiyi ibadete açtı! 

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Sudan'ın çeşitli bölgelerinde 5 camiyi ibadete açtı.

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan Tayland'a yetimhane ve okul!

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

İHH İnsani Yardım Vakfı Antakya Temsilciliği Açıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin önemine işaret ederek, "Bizi büyüten ve Allah'a götüren tek şey mütevazi bir şekilde iyilik yapmak ve yardım etmektir" dedi.

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği'nden Somali'ye hastane!

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği, "Çocuklar Ölmesin, Anneler Ölüm Nöbeti Tutmasın" sloganıyla Mogadişu'da kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa etti" açıklamasını bulundu.

İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaptı!

Kribi şehrinin Makore köyüne yapılan 100 metrekarelik camiye "Dersaaadet Fatih Sultan Mehmet" ismi verildi. İnsan Hakları ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaparak ibadete açtı.

İnsani Yardım Vakfı Pakistan'a okul açtı!

İnsani Yardım Vakfı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’a 70 kilometre uzaklıktaki Haripur kampüsünde 750 öğrenci kapasiteli bir okul daha açtı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bilgisayar, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunuyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kira bedellerinde artış uyguladı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşüm kira bedelleri ne kadar oldu?

İnsani Yardım Hizmetlerinde Mühendislik Çalışmaları Haberi

İnsani Yardım Hizmetlerinde Mühendislik Çalışmaları




Mimar ve Mühendisler Grubu, dünya çapında faaliyet gösterecek “Yeryüzü Mühendisleri” adı altında yeni bir oluşumun içerinde yerini alıyor.  Mühendislik çalışmalarına ihtiyaç duyulan coğrafyalarda teknik destek ve eğitimini içine alan bu oluşumun temellerini atan Mimar ve Mühendisler Grubu 24 Haziran 2012 Pazar günü, “İnsani Yardım Hizmetlerinde Mühendislik Çalışmaları” başlıklı bir panel düzenleyecek.



Mimar ve Mühendisler Grubu, 24 Haziran Perşembe günü Barcelo Eresin Topkapı Hotel'de düzenleyeceği “İnsani Yardım Hizmetlerinde Mühendislik Çalışmaları” başlıklı panelin konuşmasını MMG Genel Başkanı Avni ÇEBİ yapacak olup, TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam, İHH Acil Yardım Koordinatörü Dr. Kerem KINIK gibi isimlerde konuşmacılar arasında yerlerini...