24 / 04 / 2024

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım

Adım İstanbul Kayaşehir fiyat!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafınan Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da fiyatlar 696 bin TL'den başlangıç gösteriyor.. 

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Adım İstanbul güncel fiyat listesi!

Adım İstanbul güncel fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Adım İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası ile inşa edilen Adım İstanbul'da daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Eylül 2018'de teslim edilecek..

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

Adım İstanbul güncel ödeme kampanyası 2017!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da kampanya coşkusu sürüyor!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde Emlak Konut’un tarihi kampanya coşkusu sürüyor.

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da yüzde 20 peşinatla 10 yıl vade!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde Ağustos ayı boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Adım İstanbul: Haftasonu planınıza ev almayı da ekleyin!

Emlak Konut güvencesiyle EYG, İntaya ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul Projesi’nin hafta sonuna özel ödeme planı, ev almak isteyenleri Adım İstanbul satış ofisinde buluşturuyor.

Adım İstanbul'da konsept dairelerle konforlu bir yaşam!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçen Adım İstanbul projesinin adına yakışan konsept daireleri ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor.

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar!

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor . İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım Haberi

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...