26 / 04 / 2024

intema hedefleri

intema hedefleri

Seçim, kentsel dönüşüm ve dolardaki artış nedeniyle yıla önemli riskler ile giren İntema, tüm bu risklere rağmen yüzde 18 büyüme hedefi koydu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil!

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil. Alman Ekonomik Araştırma Enstitüsü Profesörü Kemfert, "Zirvede alınan kararlar yeterince iddialı değil ve üye ülkeler açısından bağlayıcılığı bulunmuyor" dedi.

Turizmciler 2014 hedefleri konusunda karamsar!

Temmuz ayında yüzde 13.52 oranında artış gösteren turist sayısı, yeterli görülmedi. Sektör temsilcileri hem gelir hem turist sayısı olarak 2014 hedefleri konusunda karamsar olduklarını bildirdi...

Daikin'dan İntema ve Miele ile işbirliği!

Daikin klimadaki uzmanlığını, yapı sektörünün öncüsü Intema ve Alman beyaz eşya devi Miele'nin uzmanlığı ile birleştirerek, perakende sektöründe öncü ve yenilikçi bir girişime imza atıyor.

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı Kudüs Ofisi 26 Mayıs'ta açılacak!

Anadolu Ajansı, 100. yıl hedefleri kapsamında yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Kudüs Ofisi'nin açılışıyla devam edecek. Anadolu Ajansı Kudüs ofisi, 26 Mayıs 2014 Pazartesi günü açılacak...

AA Etiyopya Ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı ( AA ),100. yıl hedefleri kapsamında yurt dışı operasyonlarını güçlendirme çalışmaları kapsamında Doğu Afrika'daki Bölge Merkez'i olan Etiyopya Ofisi tören ile açıldı.

intema hedefleri Haberi

intema hedefleri

İntema, bu yıl yaşanan risklere rağmen yıl sonunda yüzde 15-18 aralığındaki büyüme hedefini koruyor. Yıl içinde perakende satışlardaki gücünü artırmaya hazırlanan firma, toplu işlerde ise büyük konut projelerinin yanında kentsel dönüşüm çalışmalarını da göz önünde bulundurarak orta ölçekli konut projelerinde fırsatları değerlendirecek. Gültekinler Grup tarafından Mersin'deki 3. mağazalarının açılışı neden ile düzenlenen etkinlikte konuşan İntema Genel Müdürü Eser Ersoy, Gültekinler Grup'u VitrA-Artema ailesine dahil etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. 


Geçen yıl olduğu gibi bu yıla da inşaat sektörünün önemli risklerle başladığım anlatan Eser Ersoy, yapı grubundaki ürünleri perakende satışlar ve konut projelerinin satışlarının yakından ilgilendirdiğini belirterek, "2014'te konut satışları seçim dönemine kadar yüzde 20'lere varan önemli bir küçülme gösterdi. Bu nedenle bizim sektörümüzle ilgili de kötü sinyaller vardı. Ancak seçim sonrası...