27 / 04 / 2024

İntema İnşaat yeni pay

İntema İnşaat yeni pay

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu!

İntema İnşaat, yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2020 yılı geçici vergi beyanı yayınlandı!

İntema İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

İntema İnşaat'ın duyuru metnine SPK'dan onay!

İntema İnşaat'ın bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Ocak 2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verildi. 

İNTEMA İnşaat'ın 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

İNTEMA İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

İntema İnşaat'ın mağazaları 1 Haziran'da yeniden açılacak!

İntema İnşaat'ın COVID-19 küresel salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde 20 Mart 2020 tarihinden itibaren perakende satış yapan mağazaları 1 Haziran 2020 tarihinde açılarak faaliyetlerine başlayacak. 

İntema İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın 9 Nisan 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat'ın 9 Nisan 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

İntema İnşaat mağazalarını kapattı!

İntema İnşaat,  perakende satış yapan mağazalarının faaliyetlerine, bir sonraki açıklamaya kadar, geçici bir süreyle ara verdi.

İntema İnşaat yeni pay Haberi

İntema İnşaat yeni pay

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri hakkında açıklama yaptı.

İntema İnşaat'ın çıkarılmış sermayesinin tamamı bedelli olarak 4 milyon 860 bin TL'den 19 milyon 440 bin TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 14 milyon 580 bin Türk Lirası nominal değerli paylara ilişkin izahnamenin onaylandığı bildirildi.

Pay sahiplerinin, ellerindeki payların yüzde 300,00000'ü oranında yeni pay alma hakları bulunuyor. 

Yeni pay alma hakları (rüçhan haklarının), izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak, 12 Şubat 2019 ile 26 Şubat 2019 tarihleri arasında, 15 gün süreyle kullandırılacak. Yeni pay alma hakları (rüçhan hakları), 1 Kuruş (0,01 Türk Lirası) nominal değerli her bir pay için 0,03 Türk Lirası fiyattan (1 Türk Lirası nominal değerli...