26 / 04 / 2024

invest inşaat vadikoru iletişim

invest inşaat vadikoru iletişim

Vadi Koru projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa'da İnvest İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje beş blok olarak yükseliyor...

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

İnşaat sektörü 2018'i büyümeyle kapatacak!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uçar, "Satışlarda yaşanan düşüş sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip değildi. Bu geçici bir etkiydi ve sonuç olarak inşaat sektörü bu yılı da büyümeyle tamamlayacaktır" dedi...

Invest İnşaat Vadikoru projesinin inşaatına başladı!

Invest İnşaat'ın İstanbul Ayazağa'da hayata geçireceği Vadikoru projesinin inşaatı başladı. 

İnvest İnşaat Vadikoru tam fiyat listesi 2017!

İnvest İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ayazağa Vadikoru projesi Belgrad Ormanları’nın sınırında inşa ediliyor. Proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. İşte İnvest İnşaat Vadikoru tam fiyat listesi 2017...

Invest İnşaat'tan üç yeni proje geliyor!

Vadikoru projesinin tanıtım toplantısında konuşan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Veliefendi ve Başakşehir projelerini yıl sonunda tanıtacaklarını söyledi.

İnvest İnşaat'tan 5 yeni proje geliyor!

İnvest İnşaat, İstanbul’un Ayazağa, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir bölgelerinde 5 yeni proje inşa edecek.

İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?

Toplam 246 adet konut ve 92 adet ofisten meydana gelen İnvest İnşaat Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İnvest İnşaat Vadi Koru nerede?

İnvest İnşaat 2017'de 3 yeni proje yapacak!

İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, ''2017 yılında inşasına başlayacağımız üç yeni projemiz de bulunuyor''

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran' da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi' nde kuruldu.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

invest inşaat vadikoru iletişim Haberi

invest inşaat vadikoru iletişim

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen Vadi Koru projesi, toplam 242 konut, 82 ofis ve 12 ticari üniteden oluşuyor. Projede ön satışlar yapılıyor. 


İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Evleri projesi, İstanbul Sarıyer Ayazağa'da yer alıyor. Ayazağa Vadi Koru daire büyüklükleri 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor.


Vadi Koru Projesi Ayazağa satılık daire fiyatları!


Vadi Koru Projesi Ayazağa satılık daire fiyatları 401 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ortak kullanım alanlarında, çık - kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, alışveriş caddesi gibi hizmetler de sunuluyor. 


Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10/A Sarıyer – İstanbul   


Tel : 444 39 94      

Web: http://vadikoru.com 

Gizem...