24 / 04 / 2024

iran gayrimenkule yeni fırsatlar sunacak mı

iran gayrimenkule yeni fırsatlar sunacak mı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, İran'a yapılan mevcut uygulamaların hafifletilmesi ile bölgenin hareketleneceğini söyledi.

Yüksek kira gelirleri ticari gayrimenkule talebi artırdı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç yaptığı açıklamada yüksek kira gelirleri, yeni yapı stoku ve arzın az olması nedeniyle değerlenme oranlarının yüksekliğinin yatırımcıları ticari gayrimenkule yönelttiğini söyledi.

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

İran'da dolar ilk kez 30 bin tümeni aşarak yeni bir rekor kırdı!

İran'da serbest piyasada dolar ilk kez 30 bin tümeni aşarken avro da 35 bin 200 tümenin üstünde işlem görerek yeni tarihi rekor kırdı.

Gayrimenkule talep son 4 günde yüzde 515 yükseldi!

Kredilerde yapılan faiz indirimi sonrasında konut talebinde rekor artış meydana geldi. Kamu bankalarının açıkladığı yeni kredi paketleriyle beraber gayrimenkule olan talep son 4 günde yüzde 515 yükseldi. Emlakçılar, “Alım yapanların yüzde 60’ı yatırımcı'' diyor.

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağıyla kurduğu Boss4Gayrimenkul’ü temsilen B2B Iran & Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu’nda, yeni projeleriyle gövde gösterisi yapacak... 

Emlak Bankası gayrimenkule yeni modelle dönüyor!

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu gayrimenkul ve banka hakkında konuştu. Aksu, ''Emlak Bankası gayrimenkule yeni modelle dönüyor'' dedi.

Gayrimenkule ilişkin araştırmalarda yeni dönem!

Gayrimenkule ilişkin araştırmalar artık internet üzerinden başlıyor. Aramaların yüzde 77'si mobil üzerinden gerçekleşiyor. 

Gayrimenkule yeni düzenlemeler geliyor!

TBMM’ye sevk edilerek kabul edilen yeni teklif ile kira bedelinin belirlenmesinde TÜFE artış oranı olarak belirleniyor...

Sıla yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Sevilen şarkıcı Sıla, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. İstanbul’un farklı semtlerinde dört evi bulunan Sıla, Bostancı’dan aldığı yeni evini oturmadan kiraya verdi. 

Konutta yeni model geliştiriliyor!

Gayrimenkule yeni dönem başlayacak. Şirketler tamamlanan konut projelerinde satılamayan evlerin sahibini bulması için yeni bir model geliştiriyor....

Yeni Zelanda'da yabancılara konut satışı yasaklandı!

Yeni Zelanda'da yabancılara konut satışı yasaklandı. Hükümet, yasakla birlikte konut piyasasında fiyatları düşürüp kendi vatandaşlarının gayrimenkule ulaşımını kolaylaştırmak istiyor.  

Gayrimenkule yeni düzenlemeler geliyor!

Bulvar Atakent projesinin lansmanında sektöre dair açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, projenin yüzde 10'unu dar gelirli ailelere ayırdıklarını ve bunun sektöre örnek olmasını gerektiğini söyledi. Bayraktar, gayrimenkulde yeni düzenlemeler geleceğini de belirtti.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

iran gayrimenkule yeni fırsatlar sunacak mı Haberi

iran gayrimenkule yeni fırsatlar sunacak mı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, İran'a yapılan mevcut uygulamaların hafifletilmesi ile bölgenin hareketleneceğini söyledi. Dumankaya, "İran gelişime çok açık. Gayrimenkul sektörü yabancı satışlarının önemli bir kısmını Körfez ülkelerine yapıyordu. İran'ın devreye girmesi ile bu konudaki tüm dinamikler olumlu yönde dönüşecek. Hitap ettiğimiz yelpaze ve coğrafya genişliyor" ifadelerini...