26 / 04 / 2024

İrfan Bozok haberleri

İrfan Bozok haberleri

Soyak Holding İnsan Kaynaklan ve Kalite Direktörü olan İrfan Bozok, "Yeni binaları yeşil bina olarak yapmak yetmiyor" diyerek, mevcut binaları da yeşile dönüştürmek gerektiğini vurguladı.

Füsun Akkal Bozok kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Füsun Akkal Bozok nereden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Füsun Akkal Bozok ile ilgili merak edilenler...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Herkes başvurabiliyor! Yozgat Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi 2022 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak çok sayıda personel alıyor.

Bozok Traktör Gold Power 240 serisinin fiyatları belli oldu? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yıllardır Türkiye'de faaliyet gösteren Bozok Traktörün  Gold Power 240 serisinin fiyat listesini ve özelliklerini inceledik. Peki,  Gold Power 240 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatma Füsun Akkal Bozok kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Füsun Akkal Bozok kimdir? Fatma Füsun Akkal Bozok, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Füsun Akkal Bozok'un biyografisi...

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Yozgat Bozok Hastanesi için yıkım raporu!

Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yıkılacağı iddia edilmişti. Deprem Performans Raporu'na göre hastane binasının yıkılması gerekiyor. 

Yozgat Bozok Hastanesi yıkılacak mı?

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete açılması atıl vaziyette kalan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin akıbeti merak konusu oldu. Hastane binasının yıkılıp, yenisinin yapılması bekleniyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi Temmuz'da tamam!

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin kampüs alanında yapımı devam eden Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve 200 yataklı Araştırma Uygulama Hastanesi'nin inşaatı Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından incelendi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi inşaatı hızlandırılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Toplu Konut îdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yapımındaki gecikmeyle alakalı son durumu TOKİ Genel Merkezinde masaya yatırdı.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

İrfan Bozok haberleri Haberi

İrfan Bozok haberleri

Soyak Holding İnsan Kaynaklan ve Kalite Direktörü İrfan Bozok, "Yeni binaları yeşil bina olarak yapmak yetmiyor" diyerek, mevcut binaları da yeşile dönüştürmek gerektiğini vurguladı. 


Enerji tasarrufu için mevcut binaları yeşile dönüştürmenin, yeni bir HES yapmaktan 6 kat daha ucuz olduğunu belirten Bozok, "Bu nedenle merkez binamızın, var olan binalar içerisinde Türkiye'nin ilk yeşil binası olmasını sağladık"...