18 / 04 / 2024

ırmak grup projeleri

ırmak grup projeleri

İstanbul Başakşehir’in en yeni projesi olan Vadişehir’de, iki ay önceki lansman fiyatlarından ev alanların daireleri yüzde 35 prim yaptı. Irmak Grup Başkanı Yüksel Akgül “Teslim sonrası bu oranın yüzde 100 olmasını bekliyoruz” dedi.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Düşük peşinatlı konut projeleri Aralık 2017!

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak amacıyla birbiri ardına kampanyalar düzenleyen inşaat firmaları konut alıcılarını yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor. İşte düşük peşinatlı konut projeleri Aralık 2017...

10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017!

Konut faizlerinin arttığı dönemde tüketiciyi kaçırmak istemeyen firmalar arka arkaya birçok kampanya düzenliyor. İşte 10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017...

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Erka Grup İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak!

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

ırmak grup projeleri Haberi

ırmak grup projeleri

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında gösterilen Başakşehir’de yapımı devam eden ve bölgenin en yeni projesi olan Vadişehir, 2 ay önceki lansman fiyatlarına göre yüzde 35 prim yaptı. Proje bittiğinde ise yaklaşık yüzde 100 prim yapmasını bekleniyor. Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Borda Yapı ve İntes Yapı’nın ortak yatırımları ile başlatılan Vadişehir projesi bölgenin çekim merkezi olmaya aday bir proje olarak göze çarpıyor. Sektördeki son gelişmeler, seçim sonucu ortaya çıkan tablonun sektöre ne gibi etki yapacağı ve devam eden projerle birlikte gelecek planları ile ilgili olarak Irmak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül ile sohbet ettik. 

Şu an metrekaresi 4 bin TL

İstanbul’un önemli bir merkezi olmaya aday bölgelerinden ve yeni yatırımlarla şehir merkezine ciddi bir alternatif sunan Başakşehir’deki Vadişehir projesinin lansmandan...