18 / 04 / 2024

İş GYO kredi notu

İş GYO kredi notu

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

İş GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

İş GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...    

İş GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...

İş GYO'nun kredi derecelendirme notu teyit edildi!

İş Gayrimenkul Yatıtım Ortaklığı'nın "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli Ulusal Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli Ulusal Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

İş GYO’nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu!

İş GYO’nun kurumsal yönetim ilkelerine verdiği önem, bunu sürekli ve dinamik bir süreç olarak yürütmekteki istekliliği ve bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğu iyileştirmelerin sonucu olarak şekillendi.

Servet GYO kredi borçlarının tamamını kapattı!

Servet GYO, Kasım ayında yapmış olduğu son kredi ödemesiyle birlikte bahse konu kredi borçlarının tamamını kapatarak, bankalara olan tüm kredi borçlarını ödedi. 

Ata GYO kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Ata GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı...

Özak GYO kredi derecelendirme notunu açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) JCR Eurasia Rating tarafından gerçekleştirilen kredi derecelendirme notunu açıkladı. 

Vakıf GYO kredi derecelendirme notu olumlu olarak belirlendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notu hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO kredi değerliliğinin derecelendirmesi sözleşmesini imzaladı!

Vakıf GYO Kredi Derecelendirme şirketi ile sözleşme imzalanması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO faaliyet raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray GYO 1 Ocak- 31 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanı yayınlandı...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Çankaya'daki 28 konutu 47 milyona satıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-Çankaya Nisan 2018 itibarıyla toplam konut satışları hakkında açıklama yaptı. 

Yapı Kredi Koray GYO 2017 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO 2017 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO 2017 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO 2017 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO'nun 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündem maddeleri açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO, İstanbul İstanbul projesindeki arsaları aldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı.

Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Emekli olan H. Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinden ayrıldı.

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Orhun Kartal getirildi.

İş GYO kredi notu Haberi

İş GYO kredi notu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notunun teyidi hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit etmiştir. Kredi derecelendirme raporuna ekte yer verilmiştir.

Dosya için