24 / 04 / 2024

iş gyo otel

iş gyo otel

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( İş GYO), bünyesinde yer alan, Club Magic Life Kemer Imperial Otel, Lykia Lodge Kapadokya Otel ve Seven Seas Oteli'ni satışa çıkarıyor...

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO, Tuzla'da konut projesi, Kadıköy'de ise otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket projelerin fizibilite raporlarını yayınladı. 

İş GYO Tuzla ve Kadıköy projelerinin maliyetini açıkladı!

İş GYO, KAP'ta Tuzla'da hayata geçireceği konut projesi ile Kadıköy'de yüzde 45 ortak olduğu otel projesinin tahmini maliyetlerini açıkladı..

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi için çalışmalara başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi'ne başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Nizipoğlu Şişli Otel projesi geliyor!

Nizipoğlu Gayrimenkul, Şişli Mecidiyeköy'de 150 oda ve 490 yatak kapasiteli otel projesine başlamayı hedefliyor. Nizipoğlu Gayrimenkul Şişli Otel projesinin 24 ayda faaliyete geçmesi planlanıyor...

İzmir'de mülteciler için otel konforunda kabul merkezi!

Açılışı için son hazırlıkların yapıldığı 750 kişi kapasiteli otel konforundaki merkezde Suriyelilerin de barındırılacağı öğrenildi.

İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi!

İş Gayrimenkul Yaırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi.

Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat!

Nef İş GYO İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat listesi haberimin içinde yer alıyor.

iş gyo otel Haberi

iş gyo otel

Türkiye İş Bankası’nın iştiraki olan İş GYO, portföyünde yer alan 3 otelini satışa çıkarıyor. İş GYO, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, portföyünde yer alan Club Magic Life Kemer Imperial Otel, Lykia Lodge Kapadokya Otel ve Seven Seas Otel'leriyle ilgili olarak, gelebilecek satın alma tekliflerinin değerlendirilmesi ve görüşmelerin yapılması için genel müdürlüğün yetkili kılınmasına karar...