24 / 04 / 2024

iş kuleleri kira

iş kuleleri kira

İş Kuleleri, Kule 2, 2. katta yer alan; 127 metrekarelik alanda kiracı olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. ve 292 metrekarelik alanda kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzalandı...

İş Kuleleri Kule 3 kiralanıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İş Kuleleri, Kule 3'ün kiralanması konusunda muhtelif kiracılarla görüşmelere başladı ve kiralama süreci devam ediyor.

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

İşyeri kira artış oranı 2022 nasıl hesaplanır?

İşyeri kira sözleşmesi yenilenecek oran kiracılar kira artış hesaplamasında üst sınırın ne olduğunu merak ediyor. Peki, işyeri kira artış oranı 2022 nasıl hesaplanır?

İş yeri kira ödemelerine yeni düzenleme!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde iş yeri kira ödemelerindeki gider pusulası düzenleme zorunluluğunu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İşyeri kira ödemesinde gider pusulası düzenleme zorunluluğu kalktı' başlıklı yazısı...

İş yeri kira sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Emre Gökyayla, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman ve Doç. Dr. Seda Öktem Çevik, iş yerlerinin kira sözleşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş yerinde kira artışı nasıl olmalı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında, iş yerindeki kira artışlarını kaleme aldı. 

KDV ve iş yeri kira stopaj oranı indirimi bugün sona eriyor!

Mevduat stopaj indiriminin son durumu merak ediliyor. KDV ve iş yeri kira stopaj oranı indirimi bugün sona eriyor. 

İZTO'dan hizmet sektörü için kira önerisi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, koronavirüsle mücadele kapsamında hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar için kira desteği verilmesi yönünde öneride bulundu. 

2021 işyeri kira sözleşmesi!

İş yeri kiralamalarında mülk sahibi ve kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor? Peki 2021 işyeri kira sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte 2021 işyeri kira sözleşmesi örneği...

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Orhangazi-İzmir otoyolundaki işletmelerden kira alınmadığı iddiası mecliste!

Orhangazi-İzmir otoyolu üzerinde faaliyette olan işletmelerden kira alınmadığına yönelik iddialar meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş yeri kira geliri beyan sınırı 2021!

İş yerini 2020 yılı içerisinde kiraya verenler 2021 yılında kira gelir vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki vergi için iş yeri kira beyan sınırı 2021 nedir? İş yeri kira geliri istisnası 2016 ne kadar?

İş yeri kira gelirinde vergi hesabı ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Karabıyık bugünkü yazısında iş yeri kira gelirinde vergi hesabını kaleme aldı. İşte Karabıyık'ın o yazısı...

iş kuleleri kira Haberi

iş kuleleri kira

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İş Kuleleri-Kule 2 hakkında açıklama yaptı.

İş Kuleleri, Kule 2, 2. katta yer alan; 127 metrekarelik alanda kiracı olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. ve 292 metrekarelik alanda kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzalandı. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
İş Kuleleri, Kule 2, 2. katta yer alan; 127 m2'lik alanda kiracı olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. ve 292 m2'lik alanda kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzalanmış olup, her iki kiracının da güncel aylık m2 kira bedeli aylık ekspertiz kira değerinin üzerindedir.