23 / 04 / 2024

Isı Yalıtım Sistemi

Isı Yalıtım Sistemi

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Şekerbank ve Filli Boya Capatect yalıtımda işbirliği yapıyor!

Şekerbank, ısı yalıtım sektörünün lideri, dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Filli Boya Capatect işbirliğiyle yalıtım seferberliği başlatıyor.

Nafta Osmanlı'dan yalıtıma spreyli çözüm!

1980 yılında iki mühendis kardeşin ortak girişimi olarak kurulan adını "Osmanlı zifti gibi yapıştı" deyiminden alan Nafta Osmanlı, yalıtımda yepyeni ve "Osmanlı zifti gibi" ürünler sunmaya devam ediyor...

Isı yalıtımı konforu yeniden tanımlıyor!

Yalıtım, Enerji Kimlik Belgesi’nin zorunlu hale getirilmesiyle ev alırken de, satarken de en aranan kriterlerden biri halini aldı ancak yalıtımın yapılmış olması da her şeyi çözmüyor...

Baumit ısı yalıtım sistemleri maksimum koruma sağlıyor!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri alanının köklü markası Baumit, her mevsim konforlu mekân iklimi sağlayan sistemleri ile konuttan işyerine, okuldan hastaneye farklı kullanım alanlarında maksimum koruma sağlıyor...

Kentsel dönüşüm enerji verimliliğinde fırsat olabilir!

Kentsel dönüşüm konusunda birçok beyanat, haber ve toplantı olmasına karşın çoğu ev sahibi, kendilerini hala nasıl bir süreç beklediğini bilmiyor

Konutlarda Isı Yalıtım Projesi devreye alındı! 50 bin liraya kadar 0,99 faiz oranlı kredi müjdesi!

Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanının sağlandığı  'Konutlarda Isı Yalıtım Projesi' devreye alındı. Söz konusu krediler Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak...

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karabulut tarafından kuruldu.

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürebilirsiniz!

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürmeniz mümkün. Peki ısı yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

Konutta gerçek tasarrufun yolu ısı yalıtımından geçiyor!

İZODER Başkanı Pelesen, “Isı yalıtımı sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da sıcağa karşı alınabilecek en etkili önemlerin başında geliyor" dedi...

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özbey tarafından kuruldu. 

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle  Hakan Yılmaz İle Ufuk Akalın tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Isı Yalıtım Sistemi Haberi

Isı Yalıtım Sistemi

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak amacıyla geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, Fiili Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye'de yalıtım seferberliği başlattı. 


Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği iş birliğinin ilk adımı olarak, apartman yönetimlerini enerji verimliliği ve yalıtım konusunda bilgilendirmek amacıyla 15 Nisan'da Ankara'dan başlamak üzere Denizli, İzmir, Bursa, Balıkesir ve Tekirdağ dahil 6 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirilecek. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak. 


Proje kapsamında, Avrupa standartlarında mantolama kalitesi sunan Fiili Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi'ni tercih eden apartman sakinleri, Türkiye'nin apartman/site yönetimlerine özel tek bankacılık ürünü olan EKOkredi Yalıtım ile uygun faiz oranları ve 60 aya varan vade imkanından yararlanacak. Ayrıca iş birliğinden faydalanan mevcut binalara, gerekli kriterleri...