18 / 04 / 2024

isk sodex fuarı

isk sodex fuarı

ODE Yalıtım, Yapı 2010 Fuarı'nda ve ISK - SODEX 2010 Fuarı'nda yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu

Mehmet Şanal: Kamu yapılarında yerli ürünler kullanılsın!

ISK-SODEX Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuarda önemli açıklamalarda bulunan İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, ''Kamuya ait yapılarda yerli ürünler kullanılsın'' önerisinde bulundu. 

Kentsel dönüşüm cari açığı azaltmak için büyük bir fırsat!

Ayhan Eren, ISK­Sodex 2016 kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ayhan Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla enerjide ithal olan kaynakların daha verimli kullanımı sağlanarak cari açığın ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

ISK-SODEX 2016 Fuarı 4-7 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Avrupa'da alanında üçüncü en büyük fuar olma özelliğine sahip ISK-SODEX fuarı, bu yıl 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi olan WILO, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren onlarca firmayı bir araya getiren ISK - SODEX 2014 Fuarı’na katılım sağladı.

E.C.A Sodex 2014'e katıldı!

Isıtma ve soğutma sistemleri pazarının lider markası E.C.A, Çevre Dostu ürünleri ile 07-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluştu.

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’ nda sergiledi. Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri...

Termo Teknik, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katıldı!

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı...

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’nda sergiledi. Danfoss Türkiye, birçok yeni ürününün de Türkiye lansmanını fuarda yaptı...

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıktı!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenen sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

ISK-SODEX 2014'ü 4 günde 84 bin kişi ziyaret etti!

Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenleme ISK-SODEX 2014'ü 4 günde 84 binden fazla kişi ziyaret etti. Fuara katılan firmaların yüzde 80'i yerli yüzde 20'sini ise ithalatçı firmalar olduğu belirlendi.

İhracatın yıldızları ISK Sodex 2014’te hedefe ulaştı!

Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuarı Merkezi’nde düzenlenen ISK - SODEX 2014 bu akşam sona eriyor. Dünyanın üçüncü, Türkiye’ninse en büyük fuarı olan ISK-SODEX 2014’ü dört günde 84 binden fazla kişi ziyaret etti.

isk sodex fuarı Haberi

isk sodex fuarı
ODE Yalıtım, 5-9 Mayıs 2010 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Yapı 2010 Fuarı'nda ve 5-8 Mayıs 2010 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ISK - SODEX 2010 Fuarı'nda yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu.
 
Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Ode Yalıtım, katıldığı fuarlar süresince yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda müşterisini ağırladı. Ode Yalıtım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Türker, Yapı 2010 ve ISK-SODEX 2010 fuarlarında yabancı ziyaretçi sayısın oldukça yüksek olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Biz yurt içinde sadece 2 fuara katılıyoruz. Sektöründe lider firmaların boy gösterdiği bu fuarlara katılarak yeni ürünlerimizin tanıtımının yanı sıra bayilerimizle ve müşterilerimizle bir araya geliyoruz. Tabii ki  hedef kitlemizi...