27 / 04 / 2024

iskan ruhsatı başvurusu

iskan ruhsatı başvurusu

Belediyeden iskan ruhsatı alınabilmesi için "iskan başvuru formu" nun doldurulması gerekiyor. Peki iskan başvuru forumu nasıl doldurulur? İşte sorunuzun yanıtı ve iskan başvuru formu örneği ...

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

İnşaat iskan ruhsatı dilekçesi 2021!

Bir arsa üzerinde bulunan yapının inşaat çalışmalarının tamamlanması durumunda inşaat iskan ruhsatı, belediyenin imar birimine bir dilekçe ve gerekli belgeler ile başvurularak alınıyor. Peki inşaat iskan ruhsatı dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor?

İskan başvurusu dilekçe örneği 2021!

Müteahhit kişi veya firma inşaatının tamamlanmasının ardından iskan iznini almak için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile belediyeye başvuru yapılabiliyor. Peki iskan başvurusu nasıl yapılıyor, gerekli belgeler nelerdir? İşte iskan başvurusu için gerekli evraklar 2021...

İskan başvurusu için gerekli evraklar 2021!

Müteahhit kişi veya firma inşaatı tamamladıktan sonra iskan iznini almak için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile belediyeye başvuruluyor. Peki iskan başvurusu nasıl yapılıyor, gerekli belgeler nelerdir? İşte iskan başvurusu için gerekli evraklar 2021...

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki projesi için ruhsat başvurusu yaptı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. Hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesine ruhsat başvurusunda bulunuldu.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Tema İstanbul 2. etap için ruhsat başvurusu yapıldı!

Tema İstanbul 2. etap geliyor. Ruhsat başvurusunun yapıldığı projede 800 tane daire yer alacak. Teslimlerin başladığı ve inşaatının tamamlandığı Tema İsanbul'da ise satışlar devam ediyor.

İskan başvurusu dilekçesi örneği!

Müteahhit kişi veya firma inşaatı bitirdikten sonra iskan iznini almak için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile belediyeye müracaat edebiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte iskan başvurusu dilekçesi örneği..

İskan başvurusu için gerekli belgeler!

İskan izni, bir yapının inşaat çalışmalarının onaylı projesine uygun olarak inşa edildiğini gösteriyor. Peki, iskan başvurusu nasıl yapılır? İskan başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

iskan ruhsatı başvurusu Haberi

iskan ruhsatı başvurusu

İskan başvuru formu!

İnşaatı tamamlanmış ve oturuma hazır hale getirilmiş bir yapının kullanılabilmesi için belediyeden iskan izni almış olması gerekiyor. İskan izni, önceden belediye tarafından onaylanmış projeye uygun olarak inşa edilen yapılara veriliyor.


Belediyeden iskan ruhsatı alınabilmesi için "iskan başvuru formu" nun doldurulması gerekiyor. Peki iskan başvuru forumu nasıl doldurulur? İskan başvuru formu örneği aşağıda yer alıyor.


Örnek iskan başvuru formu:


...... İli ..........İlçesi Belediye Başkanlığına 




Yapının sahibi : YTL. 

Adı, Soyadı ve unvanı: 



Yapının adresi 

Ada ve parsel No, 



Bölüm : 1- Yapı kullanma izin kağıdının kapsamı 



Kullanma izin Kağıdı

Yapının tamamı için verilmiştir. 

Yapının bir kısmı için verilmiştir.


Bolüm : II- Yapı için verilen ruhsatnamenin tarih ve No.su 

Ruhsatnamenin cilt ve sahile No. ve tarihi :. 

Varsa ek ruhsatnamenin d, sahife No. ve tarihi :. 

Proje ruhsatı No. ve tarihi [


Bölüm : III-...