27 / 04 / 2024

İskenderun Şube Müdürlüğü TMO tesisi

İskenderun Şube Müdürlüğü TMO tesisi

İskenderun Şube Müdürlüğü tasarrufundaki TMO tesislerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

Konya Şehir Estetiği Şube Müdürlüğü kuruldu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine katkı sağlanması amacıyla büyükşehir belediyesi bünyesinde yer alacak olan Şehir Estetiği Şube Müdürlüğü kurdu

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında F-16'larla saldırılan İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasındaki eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası yıkılıyor.

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Tapu ve Kadastro Şube Müdürü FETÖ'den tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve bir askeri ataşe tutuklandı.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne enerjik bina yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği ve Tesisat Dairesi Başkanlığından Şube Müdür Vekili Namık Sandıkcı "Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yeni il binasını enerji verimliliğine göre projelendireceğiz” dedi

Bornova Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü AVM mi olacak?

Yapılan açıklamada Bakanlar Kurulu kararıyla kapatılan Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü (POMEM) arazisinin, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri yerleşkesi olarak kullanılacağı bildirildi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yapım ihalesi sonuçlandı!

DEVLET Su işleri Genel Müdürlüğü 181. Şube Müdürlüğü 2014/72930 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı!

DEVLET Su işleri Genel Müdürlüğü Kastamonu 231. Şube Müdürlüğü 2014/64065 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

İskenderun Şube Müdürlüğü TMO tesisi Haberi

İskenderun Şube Müdürlüğü TMO tesisi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İskenderun Şube Müdürlüğü tasarrufundaki TMO tesislerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.
 
Gürer, TMO'ya ait İskenderun Şube Müdürlüğü tasarrufunda yaklaşık 41 bin 791 metrekare alan üzerinde kurulmuş deniz kenarında sosyal tesis bulunmaktadır. Bu tesisler; 1987-2002 yıllarında TMO personeli kampı olarak kullanılmış, 2002-2004 yıllarında kapalı kalmış, 2004-2013 yıllarında üçüncü kişilere okul olarak kullanılmak üzere kiralanmış, 2013 yılından bu yana tesis neden kapalıdır? Bugünkü durumu itibarıyla kullanılması olası mıdır? Ne yapılması...