25 / 04 / 2024

işkur kpssiz işçi alımı

işkur kpssiz işçi alımı

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), özel hastanelerde temizlikçi, güvenlikçi ve hemşire pozisyonları için yeni personel alımları başlattı. Başvurular 18-35 yaş aralığındaki herkes için açık olacak ve en az ilkokul mezunu olanlar da başvuruda bulunabilecek.

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!

İş sahibi olmayı amaçlayan ve iş arayan binlerce vatandaş aktif İŞKUR iş ilanlarını yakından takip ederken, İŞKUR’un 24 bin 932 beden işçisi alımı şartlarını ve detaylarını merak ediyor. 81 kentte KPSS şartı aranmadan alınacak olan vatandaşların tek yapması gereken İŞKUR üzerinden başvuru yapmak.

İşsizlik maaşı ödeme tarihi ne zaman? İŞKUR işsizlik takvimi

İŞKUR tarafından çalışmayan vatandaşların hesaplarına yatan işsizlik maaşlarının ne zaman hesaba yatacağı büyük merak konusu oldu. Peki ne zaman hesaplara yatacak? 

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

İntibak zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisine tarih verildi! Tam yüzde 31 zam yapıldı!

SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için yeni bir zam müjdesi var. Emekli maaşlarına %31 intibak zammı yapılacak ve bu zam sayesinde emekli maaşları 13.000 TL'yi aşacak.

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

İŞKUR silahlı ve silahsız 1620 güvenlik görevlisi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR tarafından yayımlanan yeni ilanlar kapsamında 1.620 yeni personel alımı yapılacağı belirtilirken KPSS şartı istenmediği aktarıldı. İşte İŞKUR başvurusuna ilişkin detaylar...

İŞKUR her kesime para dağıtıyor! 18-29 yaş arası herkesin başvurabilir!

İŞKUR, kayıtlı iş arayışında olanlar ve öğrenciler için iş başı eğitim programları düzenliyor. Bu programlar, mesleki deneyim kazanmalarını ve istihdam için uygun donanım elde etmelerini amaçlamaktadır.

Devlet Su İşleri personel alımı yapacak! İŞKUR üzerinden başvurular açıldı!

Kurum İşkur üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. En az lise veya dengi okullardan mezun olan herkesin başvuruda bulunabileceği açıklanırken, eski hükümlü kontenjanı da ayrıldı.

SSK ve Bağkur emeklilerine 2023 için ara zam müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu zamları duyan adeta düğün bayram etti

SSK ve Bağkur emeklilerine 2023 için ara zam müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu zamları duyan adeta düğün bayram etti... Hemen bakın...

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

İŞKUR tam 4321 kişi temizlik personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli

İş arayanların dikkatine siz de aradığınız işe çok yaklaşmış olabilirsiniz.  Her yıl binlerce kişiyi hayallerindeki işe yerleştiren İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.321 kişilik personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alım nasıl gerçekleşecek?

işkur kpssiz işçi alımı Haberi

işkur kpssiz işçi alımı

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alacak! Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek!

Türk Telekom KPSS şartı aranmadan personel alacak! Kültür ve Turizim Bakanlığı da sözleşmeli personel alacak! Kızılay ise stajyer alımı yapacak!

Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detaylar...

TÜRK TELEKOM 6 BİN 100 LİRA MAAŞLA KPSS'SİZ PERSONEL ALACAK!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk Telekom tarafından yayımlanan ilanda, KPSS koşulu bulunmadan ortalama 6 bin 100 lira maaş ile...