29 / 03 / 2024

işletme projesi örneği

işletme projesi örneği

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli midir'' sorusunu yanıtladı. 

Kat Mülkiyeti Kanunu hangi durumlarda uygulanır? 

Posta yazarı Tamer Heper, 'Devremülklerde işletme projesi devremülk sahiplerine gönderilmez mi? Genel giderlerden hisseme düşenin ne kadar olduğunu bilmem gerekmez mi?' sorusunu cevapladı.

4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Aidat borcunuzu takip edin! itiraz hakkınız var!

Kat malikinin aylık ödemelerini düzenli olarak takip etmesi gerekiyor. İşletme projesi ile kendisine bildirilen aidata itirazı olmayan kat maliki işletme projesinin kesinleşmesiyle itiraz edemiyor.

Site ve apartmanlarda oturanlar dikkat! İtiraz edebilirsiniz!

Aidat ödemeleri, işletme projesi hazırlandıktan sonra 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 37. Maddesi'ne göre kat maliklerine iadeli taahhütlü mektupla iletilmek zorunda. İşletme projesi eline ulaşan kat maliki bu projeye 7 gün içinde itiraz edebilir.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

İşletme projesi kesinleşmeyen binada aidat toplanır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartman blok yönetimi işletme projesini genel kurul ve kat mailklerine sunmadı. Aidat toplanmaya başlandı, değişiklikler ve tamiratlar yapılmaya çalışılıyor.Alınan herhangi bir karar yok. Sonuçları nedir?' sorusunu yanıtladı.

Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli midir'' sorusunu yanıtladı. 

2 maddede site işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

16 maddede sitelerde işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Apartmanlarda işletme projesi nasıl hazırlanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için ''apartman ve sitelerde işletme projesi'' konusunu kaleme aldı.  İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

işletme projesi örneği Haberi

işletme projesi örneği

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli midir'' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı... 

56 bağımsız bölümlü sitemizde 30 kişinin katılımı ile olağanüstü kat malikleri toplantısı yapılmış. Profesyonel yönetime son verilmiş. Site içinden üç kişilik yönetici ile dışarıdan bir denetçi seçilmiş ve işletme projesi yapılmış.

Ancak bu bize tebliğ edilmedi. Yönetici değişikliği, denetçinin durumu yasal mı? İşletme projesinin tebliğ edilmemiş olması ödememeyi gerektirir mi? ● B.D.

Olağanüstü kat malikleri toplantısından söz edildiğine göre ilk olarak davetin kim tarafından yapıldığına bakmak gerekir. Olağanüstü toplantı için davet ya yönetici, ya denetçi ya da bağımsız bölüm maliklerinin üçte biri tarafından yapılır. Bunlardan biri tarafından yapıldıysa davet usulü tamamdır.

İkincisi; yönetici seçimi, sayı ve arsa payı çoğunluğu ile yapılır....