27 / 04 / 2024

İsmail Ali Kopuz

İsmail Ali Kopuz

KMU İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Ali Kopuz, M. Mustafa Kopuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Erenler Caddesi, No:1/5'de kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

Ali Kopuz'dan kira desteği açıklaması!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salgınla mücadele kapsamında ekonomiyi rahatlatmak için açıkladığı desteklerle ilgili olarak, "Bu destekler ekonomiye nefes aldıracak." şeklinde konuştu.

İş yeri kira düzenlemesi istismar mı ediliyor?

İSTİB Başkanı Ali Kopuz, iş yeri kira düzenlemesinin hem kiracılar hem de mülk sahipleri tarafından istismar edildiğini ifade etti. Kopuz, yeni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu belirtti...

Ali Kopuz: Eylem Planı tarım arazilerini değerlendirecek!

İSTİB Başkanı Ali Kopuz, "Tarım Orman Şurası Eylem Planı'nı çok önemsiyoruz. Her biri birbirinden önemli eylem planlarının hayata geçmesi ile tarım arazilerimizin değerleneceğine inanıyorum" dedi...

İstanbul Ticaret Borsası'ndan konut satışları açıklaması! 

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimine ilişkin açıklamalarda bulundu...

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Kopuz: Bankalar faiz oranlarını indirmeli!

TCMB'nin faiz indirimini değerlendiren İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, " TCMB, piyasanın beklentileri doğrultusunda adım atmayı sürdürüyor. Bankalar neyi bekliyor?" ifadelerini kullandı.

KMU İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

KMU İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi, İslam Ali Kopuz Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 10 Eylül 2015 tarihinde açıldı.

Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Ali Dağbaşı, Selim Dağbaşı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Beşiktaş, Etiler, Tanburi Ali Efendi Sokak'ta kuruldu.

KMU İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

KMU İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Ali Kopuz, M. Mustafa Kopuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Erenler Caddesi, No:1/5'de kuruldu.

İsmail Ali Kopuz Haberi

İsmail Ali Kopuz

KMU İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Ali Kopuz, M. Mustafa Kopuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


KMU İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...