19 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Altun

İsmail Hakkı Altun

Fiyatların dipte olduğunu söyleyen Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun, 'Şimdi konut alan, 1 yıl sonra 2 katı fiyatına satar. Bu kadar da iddialıyım' diyor

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Edebali, taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldığını belirtti.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki dönüşümü anlattı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana ve Ulus Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali: Yeni Yıldırım’ı inşa edeceğiz!

Yıldırım’ın yıllardır, plansız ve çarpık yapılaşmayla anıldığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, buna son vermek için hazırladıkları ‘İdeal Şehir Yıldırım’ vizyonu proje çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi.

İsmail Hakkı Edebali'den imar müjdesi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu’nun altındaki Yavuzselim, Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat ve Çınarönü mahallerinde yeni imar düzenine geçilmesinin, kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini söyledi

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım acilen dönüşmeli!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sabah Gazetesi tarafından 2.’si düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’na katılarak Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgileri paylaştı.

İsmail Hakkı Edebali, İspanya'da kentsel dönüşümü anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İspanya’da 11.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nda Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali'den kaçak bina sahiplerine uyarı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bakan ve belediye başkanlarının adlarını kullanarak Kaçak binalara su, elektrik ve doğalgaz bağlama vaadiyle dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım projelerini anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ""Biz, daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım ve daha mutlu bir Yıldırım için sadece kendimizle yarışıyoruz" dedi.

İsmail Hakkı Altun Haberi

İsmail Hakkı Altun
Talepteki düşüş, konut piyasasında ciddi fırsatlar doğurdu. Üst gelir grubuna, lüks konut projeleri geliştiren Ofton İnşaat'ın EşBaşkanı İsmail Hakkı Altun, şu anda sektörde olağanüstü bir dönem yaşandığına dikkat çekiyor. Fiyatların dip seviyesinde olduğunu vurgulayan Altun, bu ortamda konut yatırımı yapmanın getireceği avantajlar konusunda da oldukça iddialı konuşuyor: 'Fiyatlar o kadar cazip ki şimdi konut alan, 1 yıl sonra 2 katı fiyatına satar.' İsmail Hakkı Altun, iddiasını kendi projesiyle de destekliyor. Taksim'de Andromeda disconun yerine yapılacak olan Taksim Elysium Suit projesine geçtiğimiz günlerde start verdiklerini hatırlatan Altun, 'Bu projeyi planlarken, metrekaresini 10 bin dolar olarak düşünmüştük. Krizle birlikte bu rakamı 5-6 bin dolara kadar çektik' diye anlatıyor.

NAKİTTE OLAN BEKLEMESİN
İsmail Hakkı Altun'a göre nakdi olan yatırımcı için şimdi ideal...