26 / 04 / 2024

İsmail Kahraman kim

İsmail Kahraman kim

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

İnşaat sektörü 2024'ten umutsuz: Yavaşlama trendi devam edecek!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü 2024 yılından da umutsuz. Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yavaşlama trendinin devam edeceğini söyledi.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

İnşaat sektöründe yapı denetim sorunu! Firmalar keyfi uygulama getiriyor!

Müteaahitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, inşaat sektöründeki ilk sorunlardan birinin yapı denetim firmalarının keyfi uygulamaları olduğuna dikkat çekti ve önerilerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

İnşaat sektörü düşük faizli konut kredisi bekliyor!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜFED Başkanı İsmail Kahraman, konut fiyatlarıyla ve inşaat maliyetleriyle ilgili konuştu. İşte o açıklamalar... 

İzmirli depremzedelere verilen emsal artışı eridi mi?

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İzmirli depremzedelere verilen emsal artışını ve inşaat sektöründeki fahiş fiyatları değerlendirdi.

İzmir Bayraklı kentsel dönüşümde yüzde 10 emsal artışı!

Bayraklı Belediyesi tarafından depremzedeler için  hayata geçirilen yüzde 10'luk emsal artışı hakkında açıklama yapan Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İnşaat malzeme fiyatları konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Temmuz ayında yapılan konut satışları hakkında değerlendirmede bulunan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, malzeme fiyatlarındaki artışın konut satışlarını olumsuz bir şekilde etkilediğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni talep!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı için talepte bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

İnşaatta maliyet arttı, projeler durdu!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, inşaat malzemelerindeki yaşanan artışların, yeni projeleri etkileyeceğini, fiyatları daha da artıracağını söyledi.

İK Mimarlık Mühendislik İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İK Mimarlık Mühendislik İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kahraman tarafından kuruldu.

İsmail Kahraman kim Haberi

İsmail Kahraman kim


FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında inşaat alanına dönen Meclis’te, her gün farklı bir inşaat çalışması yapılıyor.  Meclis'te son olarak AK Parti’nin grup toplantılarını yaptığı eski senato salonunun yanındaki tuvaletler yıkıldı, yerine kadınlar için mescit inşaatı başlatıldı. 

Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a grup toplantı salonunun kapısına kadar eşlik eden Meclis Başkanı İsmail Kahraman, salonun yanında bulunan inşaat alanını inceledi. 

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Gazete Habertürk'ten Saliha Çolak'ın sorularını yanıtladı.. Meclis kurulduğundan bu yana Genel Kurul Salonu’nda oturma düzenini de değiştiren büyük inşaatlar yapıldığını dile getiren Kahraman, buna rağmen, 15 Temmuz sonrası yaptıkları işlerle en çok inşaat yapan başkan unvanını aldığını anlattı.

"MİNAREYİ YAPIP İBADETE AÇACAĞIZ"
Bakım-onarım çalışmaları yapıldığını, kulislerin yenilendiğini, tüm pencerelerin değiştirildiğini, mescitler yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğini...