27 / 04 / 2024

İsmail Özcan restate

İsmail Özcan restate

İsmail Özcan: "Hafta içi günlerde ise satış ofisi ziyaretçi sayısında çok ciddi düşüşler yaşanabiliyor. Birçok farklı sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de hizmeti müşterinin ayağına götürme dönemi başlamalı" dedi

Yeni mülkiyet sistemiyle konut fiyatları yarı yarıya düşebilir!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni mülkiyet sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki yeni mülkiyet sistemi konut fiyatlarını düşürecek mi? İşte yanıtı..

Konut fiyatlarındaki ve kiralarındaki artışı önlemenin formülü nedir?

GAPAS Başkanı İsmail Özcan, Türkiye İstatislik Kurumu'nun (TÜİK) verilerini açıkladığı 2021 senesinin konut satış rakamlarını değerlendirdi. GAPAS Başkanı Özcan, bu sene için öngörülerini paylaştı.

GAPAS'tan yabancıya konut satışında yeni değerleme önerisi!

Yabancıya konut satışına getirilen yeni düzenleme ile ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği’ Başkanı İsmail Özcan, belirsizliği ortadan kaldırmak için formül önerdi.

Ofisler ve oteller konuta dönüşebilmeli!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada ofis ve otel binalarının konuta dönüşümünün gerekli olduğunu söyledi.

Her bir yeni konuta karşılık iki eski konut satıldı!

Yeni proje yokluğunda konut talebinin 2. ele kaydığını belirten Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni projelerin teşvik edilmemesi halinde 2. elde fiyatların 2021’de oldukça hızlı bir artış eğilimine girmesini beklediklerini kaydetti.

Son satışlar, yeni konut üretimini zorunlu kılıyor!

Konut fiyatlarında ciddi artışlar olabileceğini söyleyen Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, yeni konutların üretilmesinin şart olduğunu, özel sektör gayrimenkul geliştirme firmalarının konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Yeni konut üretimi için çare teşvik!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, satış fiyatlarını ve kiraları dengede tutabilmek için özel sektörün konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Mehmet Emin Özcan: Faizler düşüyor!

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Faizlerin artması bankaların karlarını olumsuz etkiler. Bugün itibarıyla Allah'a şükür hayat normale döndü. Bugün makroekonomik göstergeler Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Enflasyon oranı geri geliyor, faizler düşüyor" dedi...

Özcan Deniz ve Feyza Aktan evleri ayırdı iddiası!

Şarkıcı Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan arasında ciddi bir kavga yaşandığı ve Deniz'in yaşadığı son tartışma sonrasında evden ayrıldığı iddia edildi.

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İsmail Özcan restate Haberi

İsmail Özcan restate


Restate Center Genel Müdürü Y. Mimar İsmail Özcan proje satış ofislerinin müşteri sirkülasyonuna ilişkin açıklama yaptı.


Konut projelerinin, genellikle projenin hayata geçirildiği lokasyondaki satış ofisleri,  konut satın almak isteyenlerin yoğun ziyaretine, büyük çoğunlukla hafta sonları ev sahipliği yapıyor. Hafta içi günlerde ise satış ofisi ziyaretçi sayısında çok ciddi düşüşler yaşanabiliyor. Birçok farklı sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de hizmeti müşterinin ayağına götürme dönemi başlamalı.

Hafta içi günlerde çalışarak ve İstanbulun zorlu trafik koşullarında ev-işyeri-ev arası uzun süreli ulaşım nedeniyle geçen zaman sonrasında konut satın almak isteyen birçok kişi, konut projelerini incelemek, bilgi almak, örnek daireyi görmek için hafta sonlarını kullanıyor. Hayatlarında belki bir veya en çok iki defa verecekleri önemli bir karar için Cumartesi ve Pazar günlerinde çalışmayan şanslı kişiler iki...