02 / 05 / 2024

ismek kurs merkezleri

ismek kurs merkezleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSMEK, 2013-2014 Eğitim Dönemi’ne Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli bir açılışla başladı. İSMEK kurslarına bu yıl 230 bin kişi başvurdu...

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Yeni imar yönetmeliğinde pasaj ve alışveriş merkezleri!

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında pasajlar ve alışveriş merkezleri yeniden düzenleniyor. İşte ticaret bölgelerinde yapılacak pasajlarda uyulması gereken esaslar..

Cazibe Merkezleri Programı yatırımları askıya alındı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 23 ilde özel yatı­rım teşvikleri verilmesini öngö­ren Cazibe Merkezleri Programı, askıya alındı. 92 milyar liralık yatırım başvurusu gelen program Baş­bakanlık tarafından daha detaylı incelenecek.

Cazibe Merkezleri programı sonuçları haftaya açıklanacak!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yürütülen Cazibe Merkezleri programı sonuçları haftaya açıklanacak. Sonuçlar Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna duyuracak.

Cazibe Merkezleri programı sonuçları yarın açıklanacak!

Değerlendirme süreci tamamlanan Cazibe Merkezleri programı başvuru sonuçları yarın açıklanacak. Başbakan Binali Yıldırım tarafından yarın düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 92 milyar liralık yatırım!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili son durumu anlattı. Bakan Elvan, söz konusu projeler kapsamında 92 milyar liralık yatırım ve 365 bin kişilik istihdamın öngörüldüğünü belirtti.

Cazibe Merkezleri Programı ile 23 ile önemli projeler geliyor!

23 Eylül 2016’da Başbakan Yıldırım tarafından açıklanan Cazibe merkezleri Programı kapsamında 23 ile önemli projeler geliyor.

Cazibe Merkezleri Programı'na 92 milyarlık yatırım başvurusu!

Cazibe Merkezleri Programı'nda tablo netleşti. Programa 92 milyar liralık yatırım, 365 kişilik de istihdam başvurusu geldi.

Cazibe Merkezleri Programı’na 400 hektarlık alan talebi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Cazibe Merkezleri Programı’na yoğun ilgi olduğunu söyledi. Bakan Özlü, “Bugüne kadar 23 il için yapılan başvurularda 400 hektarlık alan talebi var. Bunu sağlayacak alanımız var” dedi.

Cazibe Merkezleri Programı’na 82 milyar liralık yatırım başvurusu!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na yerli ve yabancı 8 binden fazla yatırım başvurusu geldi. Başvuruların yatırım bedeli 82 milyar TL'ye ulaştı.

Arabuluculuk Merkezleri hızla açılıyor!

başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye yansımadan son bulmasına olanak tanıyan Arabuluculuk Merkezleri hızla açılmaya başladı.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Cazibe Merkezleri Programı meyvelerini vermeye başladı!

AK Parti hükümetince şehirler arasında gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak amacıyla 23 ilde uygulanmaya başlayan "Cazibe Merkezleri Programı" ilk meyvelerini vermeye başladı

ismek kurs merkezleri Haberi

ismek kurs merkezleri

İBB İSMEK, 2013-2014 Eğitim Dönemi’ne Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli bir açılışla başladı. Bu yıl 230 bin öğrenci ile yeni bir rekora imza atacağını belirten Kadir Topbaş, “İSMEK Türkiye sınırlarını aşarak dünyaya model oluyor” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSMEK, 2013-2014 Eğitim Dönemi’ne Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli bir açılışla başladı. Törende salonu dolduran binlerce İSMEK’linin yanı sıra, Başkan Topbaş’ın Eşi Özleyiş Topbaş, AK Parti İstanbul İL Başkanı Aziz Babuşçu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve bazı ilçe belediye başkanları ile İBB Bürokratları da yer aldı.


Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İSMEK öğrencilerinin yeni eğitim dönemine ilkokula başlar gibi heyecanla başladığına şahit olduğunu belirterek, “Burada tercih ettiğiniz...