25 / 04 / 2024

Isparta Belediyesi projeleri

Isparta Belediyesi projeleri

Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi'nin yaptığı ihale doğrultusunda Mensucat arkasına 5 bin öğrencilik yükseköğrenim kampusu yapacak şirketin inşaat ruhsatı talebini İmar Kanunu'nun 23.maddesini gerekçe göstererek geri gönderdi.

Isparta Belediyesi gayrimenkullerine konulan haciz kaldırıldı!

Isparta Defterdarlığı Davraz Vergi Dairesi Müdürlüğü, ödeme vadesi geçen 8 milyon liralık vergi borcu nedeniyle Isparta Belediyesine ait 3 bin 642 taşınmaz için konulan haciz işlemini kaldırdı...

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Isparta'da yol ortasında kalan ev yıkıldı!

Isparta Belediyesi Hisar Mahallesi'nde tamamı yolda kalan ve trafik güvenliğini zora sokan 211 metrekarelik müstakil evin yıkımı gerçekleşti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Isparta'ya 60 dönümlük millet bahçesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi Binbirevler Mahallesinde bulunan ve şehrin terası olarak tanımlanan 60 dönümlük alan üzerine Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta Belediyesi'nden yeni sağlık merkezi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi kente Sağlık Merkezi hizmet binası kazandırıyor.

Isparta Gülcü'de 10 yıllığına kiralık ticari bina!

Isparta Belediyesi, Gülcü Mahallesi'ndeki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina olarak kiralama işi ihale ediliyor. İhale 7 Ağustos'ta yapılacak..

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Isparta Belediyesi projeleri Haberi

Isparta Belediyesi projeleri

Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi'nin yaptığı ihale doğrultusunda Mensucat arkasına 5 bin öğrencilik yükseköğrenim kampusu yapacak şirketin inşaat ruhsatı talebini İmar Kanunu'nun 23.maddesini gerekçe göstererek geri gönderdi.


İŞTE O MADDE

Isparta Yatırım Yurt İşletme A.Ş'nin 100 bin m2'lik alan üzerinde yapılacak 5 bin öğrencilik yükseköğrenim kampusu için talep ettiği inşaat ruhsatı için bölgenin teknik altyapı bedelinin karşılanması istendi. İmar Kanunu'nun 23. Maddesi'nde, ".........hissesine düşen teknik alt yapı bedelini yüzde 25 peşin ödeyip geri kalan yüzde 75'ini altyapı hizmetinin ilgili idaresince tamamlanacağı tarihten en geç altı ay içinde ödemeyi taahhüt edenlere de yapı ruhsatı verilir" hükmü yer alıyor.


AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Vali Vahdettin Özkan'ın yükseköğrenimde yaşanan barınma sorununun çözümü için İl Özel idaresi'nin Mensucat Fabrikası arkasındaki taşınmazı üzerinde...