18 / 04 / 2024

ıspartakule garanti koza konutları

ıspartakule garanti koza konutları

Garanti Koza Evleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti Koza mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Garanti Koza'nın Sofya'daki şantiyesi durdu!

Türkiye'nin en eski inşaat şirketlerinden biri olan Garanti Koza'nın Bulgaristan Sofya'daki şantiyesi durdu...

Garanti Koza Nitto ATP Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda sektörde projeler üreten Garanti Koza; tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Nitto ATP Finalleri’ne altın sponsor oldu.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

Garanti Koza İnşaat, Dubai Cityscape'te 150 milyon dolarlık satış yaptı!

Garanti Koza İnşaat, bu yıl Dubai Cityscape Global'de 3 yeni projesini görücüye çıkardı. Bulgaristan ve İstanbul'da inşa ettiği projelerle Körfezli yatırımcıların ilgi odağı haline gelen şirket, 150 milyon $'lık satışla fuara damgasını vurdu.

Garanti Koza'nın projeleri Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Garanti Koza, İstanbul Esenyurt ve Bulgaristan projelerini Dubai'de görücüye çıkardı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

ıspartakule garanti koza konutları Haberi

ıspartakule garanti koza konutları


Ispartakule Garanti Koza Evleri'nin havadan videosu için...