17 / 04 / 2024

ıspartakule innovia ne zaman teslim

ıspartakule innovia ne zaman teslim

Ispartakule İnnovia ödeme planı kapsamında detaylar fiyatlarla birlikte haberimizde yer alıyor

Innovia 3'teki 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO, Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Innovia 4'ün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO tarafından Innovia 4 projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Innovia 4 projesinin değeri ne kadar oldu?

Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri belli oldu. Peki Ebruli Ispartakule projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ebruli Ispartakule ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4 mağdurları ne yapacak?

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil Innovia Esenyurt projesinde önceki etaplarda 9 bin konut gecikmesiz olarak teslim edildiğini, son 6 bin konutun da teslim edileceğini söyledi. Peki mağdurlar ne yapacak?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

İstanbul Ispartakule'de yükselen Bahçeyaka Ispartakule Evleri 317 konuttan meydana geliyor. Proje 21 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kurası ne zaman?

Ispartakule Evleri başvuruları dün saat 17.30 itibariyle sona erdi. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar 305 bin TL'den başlıyor. Peki 2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kurası ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli ne kadar?

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı projenin son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi günü olarak belirlendi. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli ne kadar?

ıspartakule innovia ne zaman teslim Haberi

ıspartakule innovia ne zaman teslim

Avrupa Yakası'nda  Beylikdüzü Bölgesi içerisinde inşa edilen İnnovia 4, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor. Ispartakule İnnovia ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. 


200 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan İnnovia 4 Beylikdüzü satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Yeşil GYO İnnovia Beylikdüzü satılık daire fiyatları 99 bin liradan başlıyor. 




Yeşil GYO İnnovia Beylikdüzü fiyat listesi!

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 99 bin TL'den,

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 139 bin TL'den,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 225 bin TL'den başlıyor.


Ispartakule İnnovia ödeme planı!

Ispartakule İnnovia ödeme planı...