25 / 04 / 2024

Innovia 4 mağdurları ne yapacak?

Innovia 4 mağdurları ne yapacak?

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil Innovia Esenyurt projesinde önceki etaplarda 9 bin konut gecikmesiz olarak teslim edildiğini, son 6 bin konutun da teslim edileceğini söyledi. Peki mağdurlar ne yapacak?



İnşaat sektörünün en büyük firmalarından olan Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Innovia 4 projesini geçtiğimiz günlerde durdurdu.  Toplam 5 bin mağdurun bulunduğu Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yapan Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Innovia Esenyurt projesinde önceki etaplarda 9 bin konut gecikmesiz olarak teslim edildiğini, son 6 bin konutun da teslim edileceğini söyledi.

Mağdurlar ne yapacak?

Geçtiğimiz günlerde Saraçhane'de toplanarak bir protesto gösterisi gerçekleştiren Innovia 4 mağdurları bir basın açıklaması yaptı. Esenyurt'daki diğer konutzedelerin de destek verdiği mağdurlar “Esenyurt'ta 30 bin inşaat hak mağduru İstanbul'da 100 bin. Sesimizi duyan yok mu?” pankartı açtı.

Bazı Innovia 4 mağdurlarından Ukra City mağdurları gibi dernek kurma önerisi gelirken, bazı mağdurlar ise dava açıp evini alma peşinde. Toplam 5 bin mağdurun şimdilik ne yapacağı merak konusu...

İnşaatı 2011'de başlayan ve 2013 yılında taahhüdü gerçekleşmeyerek 8 yıldır teslim edilemeyen Yeşil Inşaat Innovia 4 mağdurları seslerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyurmak istiyor.

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Innovia 4 mağdurları Saraçhane Parkı'nda toplandı!

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Kamil Engin Yeşil kimdir?

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön