19 / 04 / 2024

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu inşaatı

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu inşaatı

Bursa’yı İstanbul ve İzmir’e bağlayan otoyolun inşaatı hızla devam ediyor. Trafik sorununu çözmesi planlanan ulaşım projesinin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda inceleme!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu projesinde görev alan inşaat mühendislerini ziyaret etti. Yetkililer, inşaat mühendislerinden projeyle ilgili bilgi aldı.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Citroen'den haziran kampanyası

Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik 0 faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçeneklerini müşterilerine sunan şirket Citroen, 6-18 Haziran tarihlerinde ticari araç satın almayı planlayan müşterilerini de İstanbul, Sakarya, İzmir, Bursa ve İzmit’te gerçekleştirilecek gerçe

Simite 2 yılda 7'nci zam! Simit fiyatları ekmek fiyatlarını solladı! İşte 21 Nisan 2022 il il simit fiyat listesi...

Son zamanlarda fahiş zamlarla karşı karşıya kalan tüketiciye kötü bir haberde simit fiyatlarından geldi. Peki simit fiyatları kaç lira? Simitte neden zam geliyor? İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Karaman 21 Nisan 2022 fiyat listesi... 

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

5 büyük kentte konut fiyatları bir yılda ne kadar arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’daki satılık ev fiyatlarının son bir senedeki değişimlerini analiz etti.

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Konut satışlarının yarısı o 6 şehirden!

2021 yılının ilk 6 ayında satılan toplam konutun yarısı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya Bursa, ve Mersin'de gerçekleşti.

Konut kredilerinin yarıdan fazlası 4 şehirde!

Bankalar tarafından kullandırılan konut kredileri 9 ayda yaklaşık olarak 80 milyar lira artarak 280 milyar liraya yaklaşırken, kredilerin yüzde 52,5'i İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da kullanıldı...

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

Koronavirüs sonrasında hangi illere talep arttı?

Emlakjet verilerine göre, koronavirüsünün büyük riske neden olduğu şu süreçte Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa illerinde konut arayan kişilerin sayıları azaldı.

Koronavirüsten kaçan arsa alıyor!

Koronavirüs sonrası arsa ve kırsal kesimlerden gayrimenkul satışlarında artış yaşandı. Didim Emlakport Gayrimenkul Kurucu Ortağı M. Salih Karababa, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük kentlerde yaşayanların daha kırsal kesimlerde bulunan arsa ve gayrimenkul alımlarına yöneldiğini belirtti...

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu inşaatı Haberi

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu inşaatı

Bursa’yı İstanbul ve İzmir’e bağlayan otoyolun inşaatı devam ediyor. Trafik sorunun önemli oranda çözecek projenin heyecanla tamamlanması planlanıyor. İşte Bursa Olay Gazetesi'nden Ahmet Emin Yılmaz'ın haberi...

İşte sabırsızlıkla beklenen otoyolun Karacabey etabı

Bursa’da… Biri sağlık, diğer ikisi ulaşım alanında üç büyük yatırım devam ediyor. Bir büyük ulaşım yatırımı ise planlama aşamasında.

Bunlardan…Şehir Hastanesi için 2019 temmuz ya da ağustos ayı hedefleniyor. Demiryolu ulaşımında hızlı tren için hedeflenen tarihler ekonomik program nedeniyle erteleme gösterdiği için sürenin ötelendiği anlaşılıyor.

İstanbul’dan başlayan, Bursa’dan geçip İzmir’e gidecek otoyol ise sanayi ve refah düzeyi en yüksek iki bölgeyi birbirine bağlayacak.

Aslında…Otoyol inşaatı Gebze’den başladığında, Osmangazi Köprüsü’nden Bursa girişine kadar olan bölümün öncelikle bitirilmesi hedefti. Bu plana uyuldu ve Bursa Çevre Yolu’na kadar gelindi.

Sonrasında…Geçiş trafiğinin en yüksek olduğu Karacabey’e kadar...