27 / 04 / 2024

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu ne zaman açılacak

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu ne zaman açılacak

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 50'si tamamlanan projenin 2019 Eylül veya Ekim ayında hizmete açılacağı açıklandı.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bugün demir fiyatlarına zam geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir ve çimento fiyatları

Bugün demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul ve İzmir ince ve kalın demir fiyatlarına bugün 100 lira zam geldi.  Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 12 Ağustos 2022...

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

5 büyük kentte konut fiyatları bir yılda ne kadar arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’daki satılık ev fiyatlarının son bir senedeki değişimlerini analiz etti.

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

CHP'den İstanbul-İzmir Otoyolu eleştirisi!

CHP Grup Başkanvekili Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı belirtilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nu kullanan otomobillerin sadece gidiş için 256,3 TL ödeyeceği dikkate alındığında, bu otoyolun vatandaşlarımızın sırtına bindirdiği yük de ortadadır" dedi...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu ne zaman açılacak Haberi

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu ne zaman açılacak

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte İstanbul-Bursa-İzmir otoyolu projesinin Bursa-Susurluk etabında incelemelerde bulundu. Esgin, Proje Müdürü İlhan Zor’dan projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, çalışmalarına hızla devam edilen projenin yüzde 50'si tamamlandı. Yavaş yavaş sona gelinen projenin 2019 Eylül veya Ekim ayında hizmete açılması planlanıyor. Dünyadaki 10 büyük projeden birisi olacak otoyol ile Mustafakemalpaşa ve Karacabey'den İstanbul'a ulaşım 1,5 saat, İzmir'e ulaşım 2 saatte gerçekleşecek.

Toplam bin 500 kişinin çalıştığı proje ile ilgili konuşan Esgin, “AK Parti hükümetimizin gerçekleştirdiği önemli projelerden birisi olan İstanbul- Bursa-İzmir otoyolu projesi aynı zamanda dünyadaki 10 büyük projeden birisi olarak dikkat çekiyor. Projenin Bursa-Susurluk etabının...