19 / 04 / 2024

İstanbul Bursa otoyolu

İstanbul Bursa otoyolu

İstanbul-Bursa İzmir Otoyolu daha açılmadan Yalova Yolu'nu hareketlendirdi. Büyükşehir'in projeleriyle Bursa'ya da yakınlaşan yolda konut projeleri artıyor.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

SGK 3 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor: 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ illerinde yer alan 24 gayrimenkul satışa sunuldu. Peki SGK tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Gayrimenkullerin ihalesi ne zaman yapılacak?

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Gaziantep olmak üzere 7 ayrı şehirde 14 hatta yaklaşık 185 kilometre uzunluğunda raylı sistem yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Nüfus Batı'ya taşınıyor!

Büyük kentlerde İstanbul, Bursa ve İzmir’de yeşil aranır bir alan haline dönüştü. Nüfusun Batı'ya yığılmasıyla yerleşim alanları artarken, yeşil alanlar azaldı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Mega projeler İzmir gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının ve faiz oranlarındaki indirimin İzmir gayrimenkul piyasasını yüzde 30-40 hareketlendirerek konut satışlarını artırdığını belirtti...

İstanbul Bursa otoyolu Haberi

İstanbul Bursa otoyolu

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol projesi Yalova Yolu'ndaki inşaatları artırdı. Bursa'da seçkin konut projeleriyle adını duyuran Alpiş Group, Yeni Yalova Yolu üzerinde 300 daire ve 18 işyerinden oluşacak konut projesinin temelini önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanıyor. 




TRAMVAY HATTI DA GELİYOR 

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp yeni ulaşım projeleri ile birlikte Yalova Yolu'nun cazibe merkezi olacağını söyledi. Karaalp "Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden BUTTİM Kavşağı'nın tamamlanması ve yine Büyükşehir Belediyesi'nce kısa bir şiire sonra devreye alınması hedeflenen tramvay hattıyla birlikte bölge daha fazla tercih edilen konuma gelecek" dedi.


Karaalp ekonomideki güven ve istikrar ortamının inşaat sektörüne doping etkisi yaptığını açıkladı. Türkiye genelindeki konut satışlarında 2015 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 43 artış yaşandığını vurgulayan Sertaç Karaalp şöyle konuştu: "Bu artışta...