26 / 04 / 2024

istanbul fuarları

istanbul fuarları

Türkiye’nin ve Avrasya’nın en önemli plastik fuarı özelliği ile PlastEurasia İstanbul 2013, 5 Aralık 2013’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. PAGEV Plast Eurasia İstanbul 2013 Fuarı'na katılıyor...

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

İlhan Ersözlü: Türk fuarları 3 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü Ersözlü, "Balkanlar, Avrupa'nın doğusu, Kafkaslar, Asya-Pasifik ülkeleri ve sakin körfez ülkelerinden ziyaretçi getiriyoruz, sıkıntılı yerlerin açığını bu coğrafyalardan gelen iş adamlarıyla kapatıyoruz" dedi

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

istanbul fuarları Haberi

istanbul fuarları

PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) ve TÜYAP iş birliğinde düzenlenen PlastEurasia İstanbul 23. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 05 Aralık - 08 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yerli ve yabancı birçok sektör profesyonelini bir araya getirecek.


Bu yıl 23. kez düzenlenecek PlastEurasia Fuarı, dokuz salonda toplam 90 bin metrekare sergi alanında gerçekleşecek. Avrasya’nın plastik sektörüne yönelik en büyük ticari buluşmasına ev sahipliği yapacak fuarda, sektör firmaları yeni pazarlarla ulaşarak, yeni işbirlikleri için ilk adımı atacak.


Üretim kapasitesi ile Avrupa ikinciliğine sahip olan Türk plastik sektörünün ev sahipliğinde, fuar süresince; plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan sanayi, ısı ve kontrol cihazları ve kalıplar gibi birçok alanda en son teknoloji ürünler sergilenecek.


Türk plastik sektörünün hem...