25 / 04 / 2024

istanbul gayrimenkul satışı

istanbul gayrimenkul satışı

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar...

İstanbul yine zirvede! 2022'nin ilk çeyreğinde kaç gayrimenkul satış işlemi yapıldı?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ülkemizde 2022'nin ilk çeyreğinde 708 bin 523 gayrimenkul satış işlemi yapıldı ve söz konusu bu satışlardan toplamda 6 milyar 961 milyon 776 bin TL'lik tapu harcı geliri elde edilmiş oldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar, Bakırköy, Eyüpsultan, Kağıthane ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 13 milyon 813 bin 675 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 16.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Fatih, Beşiktaş, Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 26 gayrimenkulü 16 milyon 678 bin 250 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 15.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir, Şişli ve Bakırköy ilçelerinde mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğüne ait taşınmazları 15 milyon 860 bin TL'ye satıyor. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 25 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından, Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğüne ait 49 gayrimenkul 24 milyon 970 bin 312 TL'ye satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak'tan 10.6 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul ili, Bakırköy, Küçükçekmece, Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 17 gayrimenkulü 10 milyon 600 bin TL'ye satıyor..

Milli Emlak'tan İstanbul'un 5 ilçesinde satılık 100 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş, Bahçelievler ve Fatih ilçelerinde bulunan 100 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin bedeli 78 milyon 705 bin 120 TL olarak belirlendi.

ÖİB Silivri'deki gayrimenkul satışını onayladı!

İstanbul ili Silivri ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Türkiye'den 183 ülkeye gayrimenkul satışı!

Ülkemizde yabancılara 6 yılda 18 milyar dolarlık gayrimenkul satılırken, sadece geçen yılki rakam 5 milyar doları geçti. Bahamalar'dan Komor Adaları'na, Dominik'e kadar 120'yi aşkın ülkeden insan mülk edindi

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 3 ilçesinde 12 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

İstanbul'un o ilçesinde 312 metrekarelik gayrimenkul satılıyor! Gayrimenkul alacaklara son dakika fırsatı! 

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Merkez (Kazım Karabekir) Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Bağcılar'da yer alan gayrimenkulün fiyatı, büyüklüğü ne kadar? 

İstanbul Küçükçekmece'de gayrimenkul satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

İstanbul ve Tekirdağ'da 30 gayrimenkul satılıyor! 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, dükkan ve ev fırsatı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar...

İstanbul yine zirvede! 2022'nin ilk çeyreğinde kaç gayrimenkul satış işlemi yapıldı?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ülkemizde 2022'nin ilk çeyreğinde 708 bin 523 gayrimenkul satış işlemi yapıldı ve söz konusu bu satışlardan toplamda 6 milyar 961 milyon 776 bin TL'lik tapu harcı geliri elde edilmiş oldu.

istanbul gayrimenkul satışı Haberi

istanbul gayrimenkul satışı

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller arasında arsalar, dükkanlar ve farklı niteliklerde evler yer alıyor. 

Gayrimenkullerin açık arıtrma ihalesi açık teklif usulü ile 31 Ağustos 2022 tarihinde saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

Peki İstanbul ve Tekirdağ'da satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından satışı yapılacak gayrimenkullerin yüzölçümleri 2 metrekare ile 259 metrekare arasında değişiyor. 

İstanbul ve Tekirdağ'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ise 5 bin TL ile 2 milyon 205 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

İşte İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o...