24 / 04 / 2024

İstanbul Gültepede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı mı

İstanbul Gültepede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı mı

Demir İnşaat, 2016'yı kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Şirket, ilk olarak İstanbul'un merkezi semtlerinden Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi! 

İstanbul Beykoz'da kentsel dönüşüm çerçevesinde ekiplerin yıkım çalışmasına tepki gösteren bazı mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlikler kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde son dakika! Çatı davası görüldü! 

İstanbul Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm kapsamında mağdur olan vatandaşların davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o gelişme ve Tozkoparan kentsel dönüşümdeki son durum...

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi!

İstanbul Güngören ilçesinde bulunan Tozkoparan Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Mağdur olduklarına dikkat çeken mahalleliler, elektrik, su ve doğalgazlarının kesilmemesi için gece gündüz nöbet tutuyor.

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm anlaşmazlığı!

İstanbul Güngören'de Tozkoparan Mahallesi’ndeki başlatılan kentsel dönüşümde sorunlar büyüyor, sular durulmuyor. Bölge sakinleri yaşadıklarını anlattı ve şikayetlerini paylaştı.

Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm tartışmalarında sular durulmuyor!

İstanbul Güngören'de yer alan Tozkoparan ve Küba mahallerinde başlatılan ‘kentsel dönüşüm’ uygulamalarıyla ilgili mahalle sakinlerinin tepkileri devam ediyor. 

İstanbul Gültepede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı mı Haberi

İstanbul Gültepede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı mı

Demir İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Akıllı ev teknolojilerini içeren nitelikli projelerine kentsel dönüşüm çalışmalarıyla devam etme kararı alan şirket, bu amaçla 2016 yılını kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Bu kapsamda ilk olarak Gültepe'de dönüşüm için düğmeye basıldı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel dönüşüm çalışmalarında Gültepe'den yola çıkıp ilk projelerine start vermeye hazırlandıklarını söyledi.Demir, "Kentsel dönüşüme Gültepe'den başladık. Ancak devamının geleceğini söyleyebiliriz. Dönüşüm ile ilgili takip ettiğimiz araziler ve bölgeler var. Önümüzdeki dönemde bunlar da netleştikçe açıklayacağız" dedi.


Yoğun ilgi var 

Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisinin kendilerine güç verdiğine dikkat çeken Demir, "Buradaki evlerin bir kısmı babadan kaldığı için dolayısıyla muhatap olacağımız kişi sayısı da artıyor. Yaklaşık bin 200 kişiyle muhatap oluyoruz. Tüm zorluklarına rağmen önümüzdeki dönemde...