28 / 03 / 2024

istanbul hastane ihalesi

istanbul hastane ihalesi

İstanbul'da gazete ilanı ile çeşitli semtlerde bulunan tam teşekküllü hastanelerin satışa sunulduğu belirtilmişti. Peki bu hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da tam teşekküllü hastaneler satışa sunuldu!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa sunuldu. Satılık ilanı bir gazetede yayımlandı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde bu konuyu ele aldı...

Kanal İstanbul projesinin ihalesi ne zaman yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul'a ilk kazmanın vurulacağı tarih belli oldu. Peki Kanal İstanbul projesinin ihalesinin ne zaman yapılacağı belli mi?

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul proje ve inşa süreciyle ilgili hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. İnşallah yakında bununla ilgili ihaleye de çıkılacaktır." dedi...

İstanbul'da 6.6 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkul için restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kanal İstanbul'un ihalesi bu yıl içinde yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul'la ilgili olarak inşallah bu yıl içerisinde ihalesini yapacağız. Projeler vesaire hazır durumda. O da İstanbulumuza ayrı bir zenginlik katacak" dedi...

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Malatya'ya 300 yataklı yeni hastane!

Malatya’nın Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. 300 yataklı hastane 136 milyon liraya mal olacak.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi yarın!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İstanbul Esenler 531 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 531 ucuz  konut inşa edecek. Projenin ihalesi 25 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi 24 Ocak'ta!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin ihale ilanı İkinci 100 Günlük Eylem Planı döneminde yayımlanacak...

İstanbul'da iki özel hastane borç nedeniyle kapandı!

İstanbul'da iki özel hastane borçları sebebi ile kapandı. Uzun süredir maaşlarını alamayan çalışanlar zor durumda kalırken, tıbbi cihazlara icra yoluyla el konuldu.

Burdur Devlet Hastanesi'nin ihalesi 12 Aralık'ta!

Burdur Devlet Hastanesi inşaatı yapım ihalesi 12 Aralık'ta düzenlecek. Toplam 76 bin 681 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek hastane 475 yataklı olacak.

istanbul hastane ihalesi Haberi

istanbul hastane ihalesi

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa sunulmuştu Satılık ilanı bir gazetede yayımlandı. Satışın neden yapıldığı ve hangi hastanelerin satışa sunulduğu gizli tutuluyor. 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde İstanbul'da gazete ilanı ile satışa sunulan tam teşekküllü hastaneleri yazdı. Çölaşan, konuya ilişkin Gazeteci ve sağlık sorunları uzmanı Coşkun Bel'in yazdığı mektubu paylaştı...

İşte Emin Çölaşan'ın 'Şu bizim satılık hastaneler' başlıklı yazısı...

Sevgili okurlarım, birkaç gün önce burada “Satılık hastaneler” başlığı ile bir yazım çıkmıştı. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde tam teşekküllü hastaneler satılıktı.

Gazetelerde tam sayfa çıkan ilanlarda ayrıca şu ifadeler yer alıyordu:

“Gayrimenkul takası değerlendirilir. Satın alma teklifleri grup veya tekli olarak da alınmaktadır.”

Peki ama hangi hastanelerdi bu satışa çıkarılanlar?

Herhalde devlet veya üniversite hastaneleri olamazdı. O halde geriye bazı özel...