20 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı otopark fiyatları

İstanbul Havalimanı otopark fiyatları

İstanbul Havalimanı'nın otopark tarifesi açıklandı. İstanbul Havalimanı yolcu kapasitesi, yüz ölçümü ve uçuş yapılan destinasyon sayısı gibi özelliklerinin yanı sıra otopark ücreti ile de diğer havalimanlarına fark atıyor.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

İstanbul Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 17 özellik!

İstanbul Havalimanı'nın teknik özellikleri neler? İstanbul Havalimanı hayatımızda neleri değiştirecek? İşte bilmeniz gereken 17 özellik...

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 97'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan İstanbul havalimanı ile ilgili çok önemli detaylar verdi. Bakan Turhan, "Dünya havacılık tarihinin en büyük taşınmasını gerçekleştirdik. Şu an itibariyle yüzde 97 taşınma işlemleri gerçekleştirildi." dedi.

İstanbul Havalimanı havadan görüntülendi!

Taşınması sonrası seferlerin sürdüğü İstanbul Havalimanı'nda, apron ve terminal bölgesine ait görüntüler helikopterden çekildi.

İstanbul Havalimanı mağazaları yeni döneme hazır!

Dünyanın en büyük seyahat perakende alanlarından biri olan Unifree, İstanbul Havalimanı’ndaki tüm Duty Free alan işletmesini 25 yıllığına üstlendi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 2020 yılı ilk yarısında sistemini hizmete alacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

İstanbul Havalimanı’nda ilk uçuş heyecanı!

Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç' tamamlanıyor. İstanbul Havalimanı ilk yolcularına kapılarını açtı. İstanbul Havalimanı'na taşınmanın ardından yapılacak ilk uçuş için yolcular uçağa alındı.

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 96'sı tamamlandı!

İstanbul Havalimanı'nda taşınma işlemlerinin büyük bir kısmı tamamlanırken, yurt dışı uçuş işlemlerine devam ediyor.

İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı yarın çalışmaya başlayacak!

Büyüklüğünden altyapısına, güvenlik sistemlerinden mimarisine pek çok alanda dünyaya örnek olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı yarın tam kapasiteyle çalışılacak.

İstanbul Havalimanı ile devletin kasasına 176 milyar TL girecek!

Dünyada ve Türkiye'de havacılık sektöründe çığır açmaya hazırlanan İstanbul Havalimanı, devletin kasasına 25 yılda 176 milyar liradan fazla para girmesini sağlayacak.

İstanbul Havalimanı otopark fiyatları Haberi

İstanbul Havalimanı otopark fiyatları

29 Ekim'de açılan Türkiye'nin ve dünyanın en büyük havalanı olan İstanbul Havalimanı'da merakla beklenen otopark ücretleri açıklandı. Toplam 5 bok ve 7 kattan meydana gelen 40 bin araç kapasiteli otoparkta tarifenin açıklanması ile birlikte ise, yeni havalimanının Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na göre önemli farklarının olduğu ortaya çıktı.

Habertürk'ten Yiğitcan Yıldız'ın haberine göre otopark ücretleri bire bir aynı olan Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na göre, İstanbul Havalimanı'ndaki otopark tarifesi yaklaşık yüzde 30 daha pahalı olarak açıklandı. 

0-1 arası ücretler karşılaştırıldığında, İstanbul Havalimanı'ndan talep edilen ücretin kentteki diğer iki havalimanından yüzde 36 daha yüksek olduğu belirtiliyor. 

Rakamlar Türkiye'nin en büyük ve en yeni havalimanı olan İstanbul Havalimanı'nın aynı zamanda en pahalı otoparka sahip havalimanı da olduğunu gösteriyor. 15 gün için...